• Woensdag 29-05 20.00 uur: Spanning en Sensatie bij Beek Vooruit!!

  27 mei 2024 Beheerder
 • Beste voetballiefhebbers,

  We hebben geweldig nieuws! Beek Vooruit 2 is voor het tweede achtereenvolgende jaar kampioen geworden van de reserve hoofdklasse Zuid I van het zondagvoetbal. Een werkelijke fantastische prestatie die nog een vervolg krijgt. 

 • Wedstrijd Beek Vooruit 2 tegen Oranje Wit
  Aanstaande woensdag 29 mei staat er dan ook een spannende wedstrijd op het programma: Beek Vooruit 2 neemt het op tegen Oranje Wit in de strijd om het Kampioenschap van Nederland reserve hoofdklasse amateurvoetbal. Dit belooft een spectaculair duel te worden dat je niet wilt missen!

  Wedstrijddetails
  Datum: Woensdag 29 mei 2024

  Tijd: 20:00 uur
  Locatie: Sportpark De Heikant Prinsenbeek

  Wat staat er op het spel?
  Beek Vooruit 2 en Oranje Wit strijden in deze beslissende wedstrijd om een plek in de volgende ronde van het Kampioenschap van Nederland. Het wordt een alles-of-niets confrontatie waarbij beide teams alles zullen geven om als winnaar uit de bus te komen.

  Wat kun je verwachten?

  • Spanning tot de laatste minuut: Als de reguliere speeltijd geen winnaar oplevert, volgt een verlenging van 2x15 minuten. Mocht het dan nog gelijk staan, dan wordt de winnaar bepaald door een strafschoppenserie.
  • Gezelligheid en sfeer: kom naar de Heikant om het team van Beek Vooruit 2 aan te moedigen en te genieten van de prachtige voetbalsfeer

  Kom en steun Beek Vooruit 2 in deze belangrijke wedstrijd! Jouw aanmoedigingen kunnen het verschil maken. Zorg dat je erbij bent!

  Tot woensdag bij de Heikant!