• Winnaars van de Grote Clubactie bekend!

  25 feb 2023 Beheerder
 • Voor Beek Vooruit was de jaarlijkse Grote Clubactie weer een enorm succes dit jaar. De opbrengst bedroeg maar liefst € 7.597,08! Lees hier het uitgebrachte nieuwsbericht daarover. Deze hoge opbrengst was niet mogelijk geweest zonder enthousiaste lotenverkopers die wij onder onze leden hebben. 

 • Wie zijn de beste lotenverkopers geweest?
  Volgens traditie maken we in het nieuwe jaar bekend wie de beste lotenverkopers van Beek Vooruit zijn geweest. De winnaars van dit jaar zijn: 

  Lodi Stolk met 83 verkochte loten 
  Pijke Leemans met 78 verkochte loten
  Quinten Bastiaansen met 73 verkochte loten

  Zij ontvingen, naast een medaille en oorkonde van de organisatie, ook nog een bedrag dat gelijk is aan het aantal door hen verkochte loten x € 1,-!  Een mooi centje voor deze harde werkers!
  De overige jeugdleden die meer dan 25 loten hebben verkocht krijgen de medailles van hun trainer/leider. 

 • Wie won de teamprijs?
  De JO10-03 won de teamprijs! Zij hebben met hun team gemiddeld het grootste aantal loten verkocht, in totaal maar liefst 203. Zij mogen samen met hun leiders naar McDonalds om op kosten van Beek Vooruit te smullen. 

   

   

 • 7 april naar NAC!
  Traditiegetrouw worden alle lotenverkopers, die 15 of meer loten hebben verkocht, uitgenodigd om mee te gaan naar een thuiswedstrijd van NAC. Dit gaat gebeuren op 7 april a.s. wanneer die thuis speelt tegen FC den Bosch. De uitnodiging is inmiddels verzonden. Mocht jij nu toch meer dan 15 loten hebben verkocht maar geen uitnodiging hebben ontvangen, stuur dan even een emailtje naar groteclubactie@beekvooruit.nl.

  Alle verkopende jeugdleden, nogmaals hartelijk dank voor jullie geweldige inzet!