• We missen jullie en bestaan bijna 75 jaar!

  21 mrt 2021 Beheerder
 • Beste leden en supporters van Beek Vooruit,

  Het is nog steeds een vreemde tijd waarin we leven. Al een jaar lang worden we geconfronteerd met allerlei maatregelen die jullie beperken in het uitoefenen van het door jullie zo geliefde voetbalspelletje.

  Wij missen jullie!
  Nu de dagen langer worden, de klok verzet gaat worden en hopelijk verdere versoepelingen vanuit de overheid volgen, komt er misschien een stipje aan de horizon waarin we weer wel iets mogen gaan doen op ons sportpark. Wij als bestuur van Beek Vooruit missen jullie en het voetbal ontzettend en wij horen van diverse kanten dat dit bij velen van jullie ook het geval is! Het seizoen 2020/2021 is al ver gevorderd. Wellicht kunnen we de komende maanden nog wel wat meer trainen en wedstrijdjes voetballen. Maar verder was het een seizoen zonder veel voetbalactiviteit van betekenis. En een groot deel van het seizoen hebben jullie en wij het moeten stellen zonder de sociale contacten die nou juist bij het voetbal horen. Hopelijk kunnen we het volgend seizoen wel “gewoon” voetballen. En ook “gewoon” bij elkaar zijn. Daar zijn wij nu al – voorzichtig - blij om. Het toeval wil nou ook nog dat Beek Vooruit het komend seizoen 75 jaar bestaat; dat wordt dus een echt “knal”-seizoen! Hieronder lezen jullie daar meer over.

 • Beek Vooruit bestaat in het seizoen 2021/2022 maar liefst 75 jaar!!
  Kort na de 2e wereldoorlog namen de slager, de onderwijzer en de postbode uit Prinsenbeek het initiatief om een eigen Beekse voetbalclub op te richten. Op 1 juli 1946 was het dan zover: de oprichting van de Rooms Katholieke Voetbal Vereniging Beek Vooruit. Toen was er één elftal, nu zijn er ruim 60! 

  In juli 2021 bestaat Beek Vooruit dus exact 75 jaar! En dat 75e jaar willen wij maar wat graag groots met jullie vieren. Samen met alle leden en andere mensen die Beek Vooruit een warm hart toe dragen.

  Een club enthousiaste leden is al met de voorbereiding van ons jubileumjaar begonnen. We zullen jullie de komende maanden op de hoogte brengen van alle activiteiten die georganiseerd gaan worden. Weet in elk geval dat we het 75e jubileumjaar halverwege 2022 afsluiten met een groots en Beek-vooruit waardig feestweekend!

  Eén van de zaken die we op willen pakken is om een mooie fotoverzameling op te zetten met daarbij het liefst bij elke foto een omschrijving van wat of wie op de foto staat. Bijvoorbeeld een teamfoto met zo veel mogelijk namen van de mensen op de foto. Als je foto’s hebt, stuur ze dan met omschrijving naar het daar speciaal voor geopende emailadres: 75jarigjubileum@beekvooruit.nl

  Dank jullie allemaal en jullie horen nog van ons!