• Vacature Vrijwilligerscoördinator

  Over Beek Vooruit
  Beek Vooruit is een voetbalvereniging waar plezier, prestatie en respect voor elkaar en onze gasten hoog in het vaandel staan. De vereniging heeft ruim 1.250 leden en 300 vrijwilligers en heeft haar thuis op Sportpark ‘De Heikant’. Onze vereniging wordt gedragen door de vele vrijwilligers: mensen die zich belangeloos inzetten voor de Beekse gemeenschap en onze club en die beloond worden met de gemoedelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid van Prinsenbeek. In een dorp met een actief verenigingsleven speelt Beek Vooruit dan ook een centrale rol.

  Beek Vooruit een waarde(n)volle club. We willen winnen, maar met fatsoen en respect voor de tegenstanders, de scheidsrechter, het publiek en de materialen op de sportparken. Wij willen spelers, voetbalpubliek en de genieters blijven boeien en binden.

  Op weg naar een mooie(re) toekomst!
  De afgelopen jaren is er veel veranderd en verbeterd op de club. Maar er liggen nog vele mooie projecten voor ons. Om daar mede invulling aan te geven zijn wij op zoek naar een kandidaat voor de functie: 

  VRIJWILLIGERSCOŐRDINATOR

  Jouw formele rol:
  Als Vrijwilligers coördinator van Beek Vooruit maak je onderdeel uit van het Bestuur van de club. Je neemt deel aan de periodieke bestuursvergaderingen en informeert jouw collega’s over de gang van zaken binnen de vrijwilligersorganisatie. Jij stelt jouw commissie samen en ontwikkelt samen met jouw team het vrijwilligersbeleid van Beek Vooruit en ziet toe op de correcte uitvoering hiervan. Onderdeel van het beleid is de implementatie van de verplichte ledenparticipatie. Periodiek zit je de commissievergaderingen voor.

  Jouw échte rol:
  Waar het écht om draait is jouw persoonlijke rol bij het werven van vrijwilligers. De maatschappij verandert en het lijkt steeds moeilijker om vrijwilligers te vinden én te binden. Maar vele handen maken licht werk. Jij bent niet bang om mensen te benaderen en hen te overtuigen van de wederzijdse voordelen om vrijwilliger bij Beek Vooruit te zijn, voor hun club of de club waar hun kinderen spelen.

  Jij bent dus een échte verbinder die vrijwilligers zichtbaar waardering geeft, stimuleert en motiveert. Met de creatieve ideeën van jou en jouw team vinden we voldoende coaches, trainers, begeleiders, kantinemedewerkers, scheidsrechters en mensen die ons prachtige sportcomplex onderhouden.

  Interesse?
  Uiteraard kunnen we op 1 A4 niet volledig uit de doeken doen wat jouw specifieke taak is in het team van Beek Vooruit. Maar als je geïnteresseerd bent lichten we ons speelplan graag verder aan je toe in een persoonlijk gesprek met enkele bestuursleden.

  Neem voor meer informatie contact op met:

  Ella Snoek                        penningmeester@beekvooruit.nl       06-22907906
  Willem Vermeulen             wedstrijdzaken@beekvooruit.nl         06-51496958
  Silvain van de Wiel            accommodatie@beekvooruit.nl         06-83397989  
  Jacques de Craen              communicatie@beekvooruit.nl          06-55188925