• Op dinsdagavond is het overgrote deel van onze vrijwilligers verrast met een overheerlijke chocolade letter G. De G van Goud, want onze vrijwilligers zijn goud voor onze club. Met dit aardigheidje wil Beek Vooruit haar vrijwilligers bedanken voor hun inzet! 

    Dag van de vrijwilliger
    De letters waren verpakt in goud papier, werden vergezeld van een gouden bedanktkaartje en bezorgd net na Sinterklaas en voor of op de dag van de vrijwilliger (7 december is De dag van de vrijwilliger)! Ze werden persoonlijk overhandigd, in de brievenbus gelegd of aan de deurknop gehangen. 

    Geen letter ontvangen? 
    Beek Vooruit heeft veel vrijwilligers en het is ook een aardige klus om ons vrijwilligersbestand up tot date te houden met namen en adressen. Als je nu toch vrijwilliger bent, maar geen letter hebt ontvangen, wil je dat ons laten weten (stuur een email naar vrijwilligers@beekvooruit.nl) ? Er kan immers altijd iets fout zijn gegaan. Dan zorgen we dat je er alsnog een krijgt! Een aantal van onze vrijwillgers krijgt de letter op de Heikant overhandigd of deze wordt nog deze week bezorgd.