• Voortaan zelf je bidon vullen bij Beek Vooruit!

    21 jan 2024 Beheerder
  • Bij Beek Vooruit zetten we een verfrissende koers in! We nemen afscheid van de traditionele plastic bekertjes thee en ranja in de rust en introduceren met trots een dynamische en gezonde benadering: het zelf vullen van je bidon bij onze gloednieuwe watertappunten! Deze wijziging gaat komend week (27-01-2024) in. Neem dus je eigen beker/bidon mee naar de wedstrijden!

  • Waarom deze verandering? Gezondheid en duurzaamheid in de spotlight
    Bij Beek Vooruit staat gezondheid hoog in het vaandel. Daarom hebben we besloten de focus te verleggen van suikerhoudende dranken naar een gezonder alternatief: water. Niet alleen hydrateert het beter, maar het is ook calorievrij en draagt bij aan optimale prestaties op het veld.Daarnaast hebben we oog voor duurzaamheid. Het laten vallen van de wegwerpbekertjes is een bewuste keuze om ons plastic gebruik te verminderen en bij te dragen aan een schonere, groenere wereld.

    Hoe werkt het? Simpel en makkelijk!
    Het is net zo simpel als het klinkt! Tijdens de rust kun je nu je eigen bidon bij het watertappunt vullen. Neem je herbruikbare bidon mee, plaats deze onder de tap en geniet van verfrissend water. Geen gedoe met bekertjes, geen afval – alleen maar pure hydratatie!