• Voetbal verbindt: Aartsen en Beek Vooruit versterken banden tijdens Inspirerende Sponsorbijeenkomst!

  6 apr 2024 Beheerder
 • In een schitterende ambiance bij het hoofdkantoor van Aartsen in Breda, te midden van sponsoren en bestuursleden van Beek Vooruit en Stichting Sponsoring Beek Vooruit, werd een belangrijk hoofdstuk geschreven in de samenwerking tussen Beek Vooruit en Aartsen. Tijdens een warme en succesvolle sponsorbijeenkomst op het terrein van Aartsen, werd niet alleen de voortzetting van een prachtig partnerschap bezegeld, maar kregen de aanwezigen ook de kans om de unieke omgeving van Aartsen te verkennen via een boeiende rondleiding door het bedrijf.

 • Jaarlijkse sponsorborrel
  Jaarlijks organiseert de Stichting Sponsoring Beek Vooruit een sponsorborrel om de sponsoren te bedanken voor hun toewijding aan Beek Vooruit. Dit jaar werden de gasten uitgenodigd door onze hoofdsponsor Aartsen, om de bijeenkomst op het hoofdkantoor van dit prachtige bedrijf te houden.

  Rondleiding
  Na een welkomstwoord van Willem Vermeulen namens Beek Vooruit, gaf Jack Aartsen een inspirerende presentatie over zijn bedrijf en leidde zijn medewerkers de gasten rond door het bedrijf. Allen kregen een kijkje in "The international gateway for fresh fruit and vegetables", een indrukwekkend gekoeld complex waar het beste groenten en fruit van meer dan 800 telers en partners wereldwijd wordt verzameld en vervolgens naar klanten in de Benelux wordt gedistribueerd. Ook het kantoor waar de wereldhandel wordt bedreven, maakte deel uit van de rondleiding.

  Samenwerking!
  Na afloop van de rondleiding bracht Marcel Donders, voorzitter van de Stichting Sponsoring Beek Vooruit, het verheugende nieuws dat Beek Vooruit en Aartsen hun langdurige samenwerking voortzetten. Dit werd bekrachtigd door het ondertekenen van een samenwerkingsovereenkomst.

  De besturen van zowel de Stichting Sponsoring Beek Vooruit als Beek Vooruit willen Jack Aartsen hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en de heerlijke hapjes en drankjes die ons werden aangeboden.

 • Tijdens de sponsorbijeenkomst werd de samenwerkingsovereenkomst ondertekend door (links) Ella Snoek penningmeester voetbalvereniging Beek Vooruit, (midden) Marcel Donders, voorzitter SSB en (rechts) Jack Aartsen van Aartsen.