• Download hem nu!

  De nieuwe Voetbal.nl app is nu beschikbaar. Download hem nu en stel je account in met het emailadres waarmee je bij Beek Vooruit bent ingeschreven in de ledenadministratie. Op deze wijze krijg je relevante informatie over je eigen team(s), voorkeurstaken, trainingen, evenementen, vergaderingen en bijeenkomsten. Ook binnen je team kun je zaken als aanwezigheid met elkaar delen. Super handig om op de hoogte te blijven van alles wat er binnen je team en Beek Vooruit afspeelt. Berichten die op de website geplaatst worden, zullen ook via een alert op je voetbal.nl app binnenkomen. Stel daarom ook je alerts goed in!

 • Account instellen

  Als je de voetbal.nl app gaat installeren zal er gevraagd worden om je te registreren of in te loggen. De volgende situaties kunnen zich voordoen:

  Je hebt al een account van Voetbal.nl
  Je kunt inloggen met je bestaande account. Bij het inloggen wordt er wel gevraagd om het emailadres opnieuw te koppelen. Zorg dus dat je het emailadres gebruikt waarmee je bij Beek Vooruit in de ledenadministratie bekend bent.

  Hoe weet ik met welk emailadres ik bekend ben bij Beek Vooruit? Het adres waarop je doorgaans de mailtjes van Beek Vooruit ontvangt is het adres waarmee je bij Beek Vooruit bekend bent. Weet je dat niet?  Stuur dan een email naar ledenadministratie@beekvooruit.nl

  Je hebt nog geen account
  Via registreren kun je een nieuw account aanmaken. Zorg er wederom voor dat je een emailadres gebruikt waarmee je bij Beek Vooruit bekend bent.

  Je hebt al een account aangemaakt via de wedstrijdzaken app
  Je kunt dit account gewoon gebruiken om in te loggen in de Voetbal.nl app. De koppeling is reeds gelegd.

 • Stel je alerts in zodat je pushberichten kunt ontvangen!

  Alle nieuwsberichten die op de website worden geplaatst worden ook gedeeld via de Voetbal.nl app. Zorg er dan ook voor dat je pushberichten instelt, zodat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws! 

  Je stelt dit in via instellingen > pushberichten. Zie de afbeeldingen hieronder:

 • Privacy instellingen & Koppeling met Beek Vooruit

  Heb je vragen over het instellen van je privacy in de Voetbal.nl app? Bekijk dan bijgaand filmpje op you tube. Heb je dan nog vragen of staan je instellingen niet zoals ze zouden moeten staan? Neem dan contact op met Jacques de Craen (communicatie@beekvooruit.nl)