• Bijgewerkt: december 2013

  Beleidsplannen v.v. Beek Vooruit
  v.v. Beek Vooruit is opgericht op 1-7-1946. In de jaren dat we bestaan hebben we er voor gezorgd dat we regionaal bekend staan als een sportieve, solide, nette en gezellige voetbalvereniging met een groot aantal jeugd- en seniorenleden, een echte Beekse club.
   
  Om dat te behouden heeft het toenmalige bestuur in het seizoen 2000/2001 het initiatief genomen om het beleid van onze vereniging vast te leggen in een beleidsplan.
  Sindsdien wordt jaarlijks in de Algemene Leden Vergadering (ALV) een update van het beleidsplan gepresenteerd en bekrachtigd.
   
  Het beleidsplan wil ook bijdragen aan een grotere betrokkenheid van de leden bij het beleid binnen de club. De uitvoering van het beleid zal gemakkelijker gaan als dit plan wordt gedragen door een grote groep van leden. De openheid in beleid en een hoge mate van betrokkenheid past bij de ondertekening in 2000 door onze vereniging van het initiatief van de NKS, “De Waarde(n)Volle Club”.
   
  Missie v.v. Beek Vooruit

  • Beek Vooruit is een Beekse voetbalvereniging waar plezier, prestatie en respect voor elkaar en onze gasten hoog in het vaandel staan.
  • Beek Vooruit draait op vele vrijwilligers: mensen die beloond worden met de gemoedelijkheid, gastvrijheid en gezelligheid van Prinsenbeek.
  • De contributie is betaalbaar voor alle leden, ook voor mensen met een krappe beurs.
  • Lid zijn van Beek Vooruit is een eer. Wij zijn een waarde(n)volle club. We willen winnen, maar met fatsoen en respect voor de tegenstanders, de scheidsrechter, het publiek en de materialen op de sportparken.
  • Onze gasten, - tegenstanders, scheidsrechters, publiek, sponsoren - zijn van harte welkom. Ook van onze gasten verwachten wij respect voor Beek Vooruit en ons Sportpark “de Heikant”.
  • Beek Vooruit wil het voetbalpubliek en de genieters in onze kantine blijven boeien en binden. Als echte Beekse club zal dat alleen lukken door de combinatie van elk jaar weer bouwen, elkaar kennen en veul leut.
  • We zijn blij met de financiële steun van onze sponsors.
  • De relatie met andere verenigingen in het dorp is ons lief, met name die met onze buren, de Tennis Vereniging Prinsenbeek en de Hockey Club Prinsenbeek.

  De missie is goedgekeurd door de Algemene Leden Vergadering op 2-11-2001.