• Beste (ouder van) spelers en speelsters, leiders, trainers en vrijwilligers,

   

  Jullie ontvingen afgelopen weekend een dringend verzoek om de Corona-maatregelen bij Beek Vooruit na te leven. Ondanks dit verzoek zagen wij dat nog (lang) niet iedereen zich houdt aan deze regels. Dit valt met name op in de kantine en op het terras: het niet op een stoel gaan zitten en geen 1,5 meter afstand tot elkaar in acht nemen zijn de belangrijkste “overtredingen”.

  Wij verwijderen daarom vandaag alle statafels uit de kantine en terras, omdat we zien dat juist op deze plekken, begrijpelijk maar ongewenst, samen wordt geklonterd. We plaatsen stoelen en tafels.

  Wij vinden dit ook niet leuk, maar het is echt een zaak van ons allemaal om dit met elkaar te doen. Help jezelf, elkaar en Beek Vooruit om “gewoon” te kunnen blijven voetballen bij Beek Vooruit. En “gewoon” gebruik te kunnen blijven maken van onze kantine en het terras. Dus hou jezelf aan de regels, ze zijn voor iedereen zichtbaar opgehangen. Als we dit bij Beek Vooruit niet voor elkaar krijgen, sluiten wij verdergaande maatregelen niet uit.  En daar zit helemaal niemand op te wachten!

   

  Wij rekenen echt op jullie!

   

  Met sportieve groet,

  clip_image001

  Bestuur v.v. Beek Vooruit

  Een waarde(n)volle club