• Vernieuwd schema kantineondersteuning Beek Vooruit

  22 okt 2023 Beheerder
 • Ook in het seizoen 2023-2024 zal onze TES-kantine inclusief het terras hopelijk weer de basis zijn voor een rustige warming- up vóór de wedstrijd, een warme plek voor de rust én gezellige derde helft. Een derde helft die bijdraagt aan de vele sociale contacten binnen onze vereniging maar ook één die de vereniging structureel financieel ondersteunt. Mede hierdoor kan de contributie van onze vereniging aantrekkelijk laag blijven.

 • Planning team ondersteuning
  Hier tref je de planning aan van de senioren en O19/O20-jeugd ondersteuning in de kantine voor het seizoen 2023-2024. We vragen bij de meeste diensten om twee personen, maar weten dat dat niet altijd nodig is. Het is voor ons echter gemakkelijker om iemand eerder naar huis te laten gaan omdat het rustig is, dan dat we iemand erbij moeten gaan zoeken omdat het zo druk is, vandaar dat we uitgaan van standaard 2 personen per dienst.

  Bij thuiswedstrijden van Beek Vooruit 1 verzoeken we jullie 3 personen in te delen, vooral tijdens de piektijden van rust en net na afloop van de wedstrijd. Daarom zijn deze wedstrijden in het schema vermeld. Voor de teams geldt dat je 3 tot 5 dagdelen per seizoen bent ingedeeld, wat neerkomt op nog niet eens 1 dagdeel hulp per lid per seizoen. Alleen de vrijdagavondteams draaien minder diensten, omdat zij maar beperkt gebruik maken van ons complex. Uiteraard is het ook mogelijk onderling binnen het team af te spreken dat mensen een deel van de dienst voor hun rekening nemen. Prima, als er maar steeds voldoende mensen van jullie team aanwezig zijn.

  Graag jullie aandacht voor het volgende:

  • We werken volgens het principe:

                 - Vrijdag- en zondagteams draaien op zaterdag
                 - Zaterdagteams draaien op zondag

  • De elftalleiding is verantwoordelijk voor bezetting;
  • Namens de kantine is Lian Hermus de contactpersonen;
  • uiterlijk donderdagavond voor het betreffende weekend geef je via de mail aan Lian door (via kantinebeheer@beekvooruit.nl) wie we van jullie team kunnen verwachten; het onderling ruilen van een beurt op teamniveau) is toegestaan, dit altijd doorgeven aan Lian Hermus en de jeugd- of seniorencommissie
  • Zaterdagdienst: Gevraagd wordt om op de betreffende zaterdag 2 personen in de ochtend (10.00 – 14.00 uur), 2 personen in de middag (14.00 – 18.00 uur) en 2 personen in de vroege avond (18.00 – 20.00 uur). Deze laatste dienst is misschien niet iedere zaterdag nodig, dan laten we je team dat tijdig weten. Er zijn echter inmiddels 5 teams die op de late zaterdagmiddag spelen, waardoor de ondersteuning verlengd is op zaterdag.
  • Zondagdienst: Gevraagd wordt op de betreffende zondag van 12.00 – 18.00 uur 2 personen (bij thuiswedstrijden van Beek Vooruit 1 gedurende de piektijd 3 personen);
  • Indien op een geplande dag geen activiteiten zijn op de accommodatie kan de dienst komen te vervallen en word jij hierover door Lian per e-mail of whatsapp geïnformeerd.
  • Indien, onverhoopt, een team uit de competitie teruggetrokken wordt dan zal z.s.m. een gewijzigde planning gemaakt worden;
  • Het draaien van kantinediensten is geen vrijblijvendheid, dit is beschreven in het huishoudelijk reglement van onze vereniging en maakt onderdeel uit van de ledenparticipatie die voor alle leden van de vereniging geldt vanaf dit seizoen.

  TIP: ervaring uit het verleden van teams leert dat het direct voor ALLE diensten inplannen binnen een team (dus met spelersnamen invullen) tot de meeste succeskans leidt! En deel deze informatie ook met het hele team, het is tenslotte de verantwoordelijkheid van het hele team, niet alleen van de aanvoerder of leider, dat deze ondersteuning door jullie op een goede manier geleverd wordt!
  Tot slot: de kantine draait op basis van vrijwillig(st)ers.

  Wij zijn steeds op zoek naar vaste vrijwillig(st)er die 1 x per maand een dagdeel kantinedienst willen draaien. Als jij iemand weet in je omgeving die interesse heeft in deze gezellige en dankbare vrijwilligersfunctie laat hem/haar dan vrijblijvend contact met mij opnemen.

  Namens alle gasten in de kantine alvast bedankt voor jullie hulp en veel sportief succes gewenst.

  Met vriendelijke groet,
  Lian Hermus

  Email: kantinebeheer@beekvooruit.nl