• Veel nieuwe zaken op de site van Beek Vooruit!

  14 sep 2022 Beheerder
 • Zo met de start van het nieuwe seizoen is het ook tijd om iedereen weer eens te voorzien van "verse" informatie. Deze is de afgelopen tijd op de site geplaatst. Wat is er zoal nieuw(s) ?

  Nieuwsbrieven Beek Vooruit
  De technische commissie van Beek Vooruit maakt elke week een nieuwsbrief voor leiders en trainers. Deze nieuwsbrieven worden vanaf dit seizoen ook op de website geplaatst. Klik hiervoor op de button "alle nieuwsbrieven van Beek Vooruit" om de laatste nieuwsbrief te lezen!

  Alle informatie over Beek Vooruit in één overzichtelijk document: Informatiegids Beek Vooruit 2022-2023
  Tijdens de zomervakantie is de laatste hand gelegd op één overzichtelijk document waar je allerlei wetenswaardigheden over Beek Vooruit terug kunt vinden. Altijd al willen weten hoe het nu eigenlijk zit met het lidmaatschap van Beek Vooruit, wat de planning is van de activiteiten van de technische commissie of wat de rol is van een categorie coördinator is? Raadpleeg dan de Informatiegids Beek Vooruit 2022-2023!

  Technisch beleidsplan van Beek Vooruit
  Ook is sinds kort het technisch beleidsplan van Beek Vooruit op de website geplaatst. Hierin wordt uitvoerig beschreven wat het beleid is van Beek Vooruit op voetbaltechnisch gebied. Er staat belangrijke informatie over onze teams! Klik hier voor het beleidsplan!

  Beek Vooruit zijn we samen!
  De laatste jaren is een landelijke ontwikkeling gaande dat het aantal vrijwilligers bij (sport-) verenigingen afneemt. Dat is bij Beek Vooruit ook het geval. De Coronapandemie zal hierbij ongetwijfeld een katalyserende rol hebben gespeeld. Doordat het aantal vrijwilligers afneemt moeten de taken door steeds minder mensen verricht worden. Een ander neveneffect is dat leuke evenementen zoals bijvoorbeeld toernooien niet meer georganiseerd worden. En dat is erg jammer! Het bestuur van Beek Vooruit wil hier graag iets aan doen en wil met de actie Beek Vooruit zijn we SAMEN het aantal vrijwilligers bij Beek Vooruit uitbreiden zodat we de waarde(n)volle en gastvrije vereniging blijven die we willen zijn.
  Op de homepage is een verwijzing naar de volledige informatie over de aanpak van het bestuur om het aantal vrijwilligers te verhogen. Je vindt alle informatie hierover hier. 

  Gebruik voetbal.nl app
  Beek Vooruit maakt voor de organisatie van de voetbalactiviteiten gebruik van de faciliteiten van Sportlink. Sportlink is een geavanceerde tool die het mogelijk maakt om informatie vanuit de KNVB zoals indelingen en wedstrijdschema's direct zichtbaar te maken via de website maar ook via de Voetbal.nl app.
  Deze app bestaat al een paar jaar en veel van onze leden maken hier ook al gebruik van, maar nog niet iedereen. Op de website is een pagina ontwikkeld waar je informatie kunt vinden hoe je de voetbal.nl app op je mobiel kunt installeren, maar ook hoe je pushberichten ontvangt. Onze club gaat alle nieuwsberichten die via deze website geplaatst worden ook via een pushbericht naar al onze leden sturen. Zet dus ook je pushmeldingen aan en zorg ervoor dat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen! Klik hier voor de pagina over de voetbal.nl app. 

  Inflatie en energiekosten
  Het zal niemand zijn ontgaan: iedereen in Nederland wordt geconfronteerd met hogere kosten. De inflatie is op dit moment torenhoog. Het bestuur van Beek Vooruit heeft dit uiteraard in het vizier en wil jullie in dit bericht meenemen over de ideeën die we hierover hebben en de maatregelen die we daarbij (kunnen) nemen. Het gaat daarbij om twee belangrijke oorzaken. Dit zijn de gestegen energiekosten en gestegen inkoopprijzen voor onze kantine. Lees er alles over in dit nieuwsbericht!

  Rabo Clubsupport Actie Beek Vooruit
  De stemperiode voor de Rabobank Clubsupport actie is gaande! Beek Vooruit wil de opbrengst van deze actie gebruiken voor verdere verduurzaming van de vereniging. Een bittere noodzaak in deze turbulente tijd! Stem daarom op Beek Vooruit! Klik hier om je stem uit te brengen!