• Vanaf dit weekend Hertog Jan op de tap!

  3 sep 2022 Beheerder
 • Vanaf dit weekend schenken wij – op veler verzoek – een ander biermerk in onze kantine. Wij hebben in de zomerperiode overeenstemming bereikt met Inbev om voortaan Hertog Jan in onze kantine te gaan tappen! Daarnaast komen ook Leffe Blond en Hertog Jan Weizener op de tap. 

  Aanpassing prijslijst
  Een ander biermerk, maar met name fors gestegen inkoopprijzen, leiden helaas wel tot prijsaanpassingen. Je ziet het op de (nu nog tijdelijke) prijslijst in onze kantine.

   

 • Cashless kantine
  In navolging van veel (sport-)verenigingen en instellingen heeft het bestuur van Beek Vooruit besloten dat de kantine geheel cashless wordt. De laatste jaren is al een tendens zichtbaar dat de meeste transacties in de kantine via PIN verlopen. De uitzondering wordt met name bij teams gevormd die werken met “uitleggen“ en het contant geld in een “potje” stoppen. Het is niet bepaald een uitzondering dat onze bezoekers eerst cash geld via PIN bij de kantine opnemen om dat vervolgens via het potje weer in de kassalade terecht te laten komen. De hele behandeling van cashgeld is arbeidsintensief en met kosten belast. Daarnaast zijn er veiligheidsrisico’s. Met ingang van najaar 2022 kun je daarom niet meer met cash geld je consumpties betalen, maar doe je dit met je PIN pas of met de Beek Vooruit Clubcard. Deze laatste wordt uitgegeven voor onze teams.

 • “Uitleggen” met je Beek Vooruit Clubcard
  Met de Beek Vooruit Clubcard kun je, zoals je al gewend was, werken met een “potje” voor je team. Elk team van Beek Vooruit ontvangt één Clubcard. Eén teamlid registreert zich via Kniponline. Geld vragen aan je teamleden is erg eenvoudig: stuur vanuit de app van Kniponline eenvoudig een betaalverzoek voor iedereen via je “teamgroepswhatsapp” en iedereen kan inleggen. Betalen voor je team kan dan eenvoudig door de Beek Vooruit Clubcard op de paslezer van de kassa te leggen. Simpel, snel en veilig. Je hoeft het “potje” niet meer in een glas bij Beek Vooruit te laten staan: het saldo van je team staat gewoon op je pasje. In de komende tijd wordt uitgebreide informatie kenbaar gemaakt en worden de passen uitgereikt. Hiernaast zie je de voor- en achterkant van de Beek Vooruit Clubcard.