• Beek Vooruit: een prachtige vereniging met uitdagingen!

  Kom jij onze bruisende vereniging versterken?  

  Beek Vooruit heeft op dit moment nog steeds een mooi en groot vrijwilligersbestand! Mensen die elke week met veel energie maar vooral ook plezier de schouders eronder zetten. We zien ook dat het aantal activiteiten wat uitgevoerd moet worden groeit. Ook het bestuur bruist van de ideeën, maar heeft meer mankracht nodig om die goede ideeën echt om te zetten in acties. Een vergroting van het aantal actieve vrijwilligers binnen Beek Vooruit is daarom hard nodig en vooral erg noodzakelijk. Niet alleen mensen die bijvoorbeeld een keer een belangrijke bardienst (mee-)draaien, maar ook mensen die op meer regelmatige basis dingen op willen pakken, zaken willlen organiseren. 

  Waar kun jij je voor inzetten?
  Beek Vooruit heeft veel wensen voor de toekomst. Wij hebben jouw hulp nodig om samen met ons die wensen om te zetten in daadwerkelijke plannen en acties. Zo maar een greep uit onze bestuurlijke wensen voor de komende jaren:

  • bestuur dat ook daadwerkelijk toekomt aan besturen
  • de debiteurenadministratie ondersteunen
  • ledenparticipatie uitbouwen
  • vrijwilligersbeleid doorontwikkelen en vrijwilligersbestand uitbouwen
  • verbetering in- en externe communicatie
  • evenementen organiseren en hiervoor draaiboeken maken
  • subsidiemogelijkheden onderzoeken en aanvragen
  • zaterdag/zondag voetbal onderzoeken
  • verhogen betrokkenheid leden
  • bestuur verjongen
  • nieuwbouwplannen in combinatie met uitbreiding velden en kantine/kleedkamers
  • verhogen betrokkenheid sponsoren
  • de kantinebezetting verhogen waardoor we ook de omzet kunnen verhogen

  En zo kunnen we nog wel even doorgaan! De lijst is nog niet volledig. We zoeken mensen zowel voor de uitvoering, maar ook voor het nadenken en organiseren. Wil je geen functie, maar voel jij jezelf verbonden met één van bovenstaande onderwerpen en wil je ons daarbij helpen? Of vind je het gewoon leuk om iets te gaan doen voor Beek Vooruit? Helemaal goed! Meld je dan ook snel bij vrijwilligers@beekvooruit.nl of benader één van de bestuursleden. Je vindt hun contactgegevens onder dit bericht. 

  Wat nou als die vrijwilligers er niet bij komen? 
  Als we het niet voor elkaar krijgen om de club met vrijwilligers uit te breiden dan zullen bovenstaande ideeën en plannen blijven hangen op niveau van ideeën en plannen. En dat is nu juist wat we niet willen. Dus een dringende oproep om vooral samen met de bestaande club van vrijwilligers de schouders eronder te zetten. Onder het mom: Beek Vooruit zijn we samen en vele handen maken licht werk.

  Organisatieschema en vacaturebank
  Hieronder zie je het organisatieschema van Beek Vooruit. In dat schema zie je de verschillende functies en commissie van Beek Vooruit. Je kunt in één oopslag zien waar we vrijwilligers voor zoeken, dat zijn namelijk de oranje gekleurde vakken. En dat zijn er nogal wat!

  De blauw gekleurde vakken zijn wel in gevuld op dit moment. Voor alle taken/functies worden op dit moment taakomschrijvingen gemaakt. Hieronder kun je nalezen wat voor jou de leukste uitdaging is binnen Beek Vooruit. Maar let op: we kunnen ook binnen de afzonderlijke commissie altijd mensen gebruiken! En nogmaals, wil je geen functie maar wel een taak volbrengen, ook prima! Alle hulp is van harte welkom. 

 • Organisatieschema Beek Vooruit (klik op afbeelding voor vergroting)

 • Naar wie zijn we op zoek?

  We zijn vooral op zoek naar mensen die, samen met de al enthousiaste club met mensen die al vrijwilliger zijn Beek Vooruit, het leuk vinden om ook samen de vereniging te vormen. Beek Vooruit zijn we immers samen, met, voor en door elkaar. Een voetbalvereniging kan niet draaien zonder de inzet van vele vrijwilligers. Het maakt ook helemaal niet uit of je nou heel veel hebt met voetbal zelf of juist eigenlijk helemaal niet. Vrijwilliger zijn bij Beek Vooruit is immers ook meer dan voetbal alleen. We hebben juist ook mensen nodig voor de niet-voetbaltechnische activiteiten en vooral mensen die kunnen en willen verbinden met andere mensen! Om zo samen binnen Beek Vooruit één groot team te vormen waarmee we samen onze vereniging vorm geven.   

  Wat levert het op?
  Vrijwilligerswerk bij Beek Vooruit is weliswaar onbetaald maar je krijgt er zoveel voor terug! Waardering, plezier, een nog grotere sociale kring, met plezier samenwerken met andere vrijwilligers en last but not least, erg veel gezelligheid!! 

  Natuurlijk is dit iets voor jou! Kom jij ons versterken?
  Wij hebben een speciaal emailadres geopend om al jullie aanmeldingen te ontvangen. Je kunt een email sturen naar vrijwilligers@beekvooruit.nl. Je kunt uiteraard ook contact opnemen met één van de bestuursleden:

  Ella Snoek                        penningmeester@beekvooruit.nl       06-22907906
  Willem Vermeulen             wedstrijdzaken@beekvooruit.nl         06-51496958
  Silvain van de Wiel            accommodatie@beekvooruit.nl         06-83397989  
  Jacques de Craen              communicatie@beekvooruit.nl          06-55188925
  Mark van Opstal                mark.van.opstal@beekvooruit.nl       06-22796678  

   

  Welke functies zijn vacant?
  Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van de vacature omschrijvingen. De volgende omschrijvingen zijn inmiddels klaar en staan op de site (klik op de functie voor de vacature-omschrijvingen):

  We kijken uit naar jouw positieve reactie!