• Kom jij het bestuur van onze bruisende vereniging versterken?

  8 apr 2023 Beheerder
 • Beek Vooruit is dé voetbalvereniging van Prinsenbeek. De vereniging heeft ongeveer 1.250 actieve leden en wordt gedraaid door de vele vrijwilligers. We zien dat het aantal activiteiten wat uitgevoerd moet worden groeit. Maar ook het bestuur bruist van de ideeën en heeft meer mankracht nodig om die goede ideeën ook echt om te zetten in acties. Daarom is Beek Vooruit op zoek naar goede versterking van het bestuur!

  Naar wie zijn we op zoek?
  We zijn vooral op zoek naar verbinders, mensen die, samen met de enthousiaste club vrijwilligers bij Beek Vooruit, het leuk vinden om ook samen de vereniging te vormen. Beek Vooruit zijn we immers samen, met, voor en door elkaar.

  Algemeen Voorzitter
  Voor de functie van Algemeen Voorzitter zoeken we een inspirerend aanvoerder van een prachtige voetbalvereniging. Als boegbeeld van de club ben je een echte verbinder. Iemand die zichtbaar stimuleert en motiveert. Als inwoner van Prinsenbeek zorgen jouw sociale voelsprieten en netwerk er mede voor dat de vereniging in een positieve flow blijft.

  Secretaris
  Als Secretaris vorm je samen met de Voorzitter en de Penningmeester het hart van de defensie van de club, het Dagelijks Bestuur. Jij draagt zorg voor een geoliede machine. Je bewaakt de organisatie van Beek Vooruit. Ook houd je als voorzitter van de communicatiecommissie zicht op goede communicatie naar de leden, vrijwilligers en andere stakeholders. Je bent een echte spin in het web en – ook hier weer - een echte verbinder!

  Vrijwilligerscoördinator
  Als Vrijwilligerscoördinator van Beek Vooruit maak je onderdeel uit van het Bestuur van de club. Jij weet als geen ander een team om je heen samen te stellen om de coördinatie en werving van de vrijwilligers bij Beek Vooruit vorm te geven. Je bent niet bang om mensen te benaderen en hen te overtuigen van de wederzijdse voordelen om vrijwilliger bij Beek Vooruit te zijn! Ook jij bent dus – ook weer - die échte verbinder die vrijwilligers zichtbaar waardering geeft, stimuleert en motiveert.

  Wat levert het op?
  Vrijwilligerswerk bij Beek Vooruit is weliswaar onbetaald maar je krijgt er zoveel voor terug! Waardering, plezier, een nog grotere sociale kring, met plezier samenwerken met andere vrijwilligers en last but not least, erg veel gezelligheid!!

  Natuurlijk is dit iets voor jou! Kom jij ons versterken?
  Op onze website (beekvooruit.nl/vacaturebank-totaal) zijn de vacatures uitgebreid beschreven. Ook staat hier meer achtergrond over de organisatie van Beek Vooruit. Maar ook daar kunnen we niet volledig uit de doeken doen wat jouw specifieke taak in het team van Beek Vooruit is. We lichten ons speelplan graag verder aan je toe in een persoonlijk gesprek met enkele bestuursleden. Neem daarom snel contact op met één van hen: 

  Ella Snoek                        penningmeester@beekvooruit.nl       06-22907906
  Willem Vermeulen             wedstrijdzaken@beekvooruit.nl         06-51496958
  Silvain van de Wiel            accommodatie@beekvooruit.nl         06-83397989  
  Jacques de Craen              communicatie@beekvooruit.nl          06-55188925