• Update aanleg 3e kunstgrasveld bij Beek Vooruit

  1 jul 2024 Beheerder
 • Graag informeren we jullie over de voortgang van de aanleg van ons 3e kunstgrasveld bij Beek Vooruit. De afgelopen twee weken zijn er grote stappen gezet!  

  Uitgraven en vullen “bak”
  Het zwarte zand is zorgvuldig uitgegraven om plaats te maken voor de nieuwe onderlaag. Vervolgens is er hard gewerkt aan de aanleg van de drainage en de bekabeling voor de nieuwe lichtinstallatie. Deze werkzaamheden zijn cruciaal voor de afwatering van het veld en de verlichting tijdens avondwedstrijden en trainingen. Hierna is geel zand in de bak gereden, wat zorgt voor een stevige en stabiele ondergrond. De betonnen looppaden rondom het veld zijn aangelegd en deze zorgen voor een veilige toegang tot het veld. Daarnaast zijn de nieuwe lichtmasten geïnstalleerd. De aansluiting van de lichtinstallatie volgt in een later stadium, maar de basis is al gelegd.

  Keuring en aanbreng grasmat
  De komende dagen staan in het teken van de aanbreng van de lava-laagKomende donderdag vindt de tweede inspectie van de sporttechnische laag plaats. Deze inspectie is een belangrijke stap om ervoor te zorgen dat alle lagen correct zijn aangebracht en voldoen aan de vereiste normen. Na de tweede inspectie beginnen we direct met het aanbrengen van de grasmat. De grasmat wordt voorzien van een infill bestaande uit zand en kurk, wat zorgt voor een optimale speelervaring. Na het aanbrengen van het kurk volgt de installatie van de omheining rondom het veld.

  We verwachten dat binnen twee weken de nieuwe grasmat volledig geïnstalleerd zal zijn en de omheining geplaatst zal zijn. Het project verloopt volgens schema en we kijken ernaar uit om binnenkort gebruik te kunnen maken van het nieuwe veld.

  Blijf ons volgen voor meer updates!