• Torenhoge opbrengst Grote Clubactie voor Beek Vooruit!!!

  24 nov 2023 Beheerder
 • De opbrengst van de Grote Clubactie was dit jaar ongekend hoog! Kijk naar het filmpje om te zien hoe hoog deze opbrengst was. De verkopers hebben dit jaar weer fantastisch werk geleverd. Zij verkochten in totaal maar liefst 4.094 (!!) loten. Ontzettend bedankt daarvoor. 

  Lotenkopers bedankt!!
  Daarnaast bedankt Beek Vooruit uiteraard ook mensen die loten hebben gekocht. Daarmee hebben we een fantastisch bedrag bij elkaar gekregen.

  Trekking loten, uitreiking medailles en prijzen voor beste verkopers 
  Uiiteraard kocht iedereen ook een lot om een mooie prijs te winnen. Op dinsdag 28-11-2023 vindt de trekking plaats. Hopelijk wint u ook een prijs! Over de uitreiking van de medailles en de prijzen voor de beste lotenverkopers volgt nog meer informatie.

  Bedankt organisatie Grote Clubactie
  Het bestuur van Beek Vooruit maakt een enorme buiging naar de organisatie van de Grote Clubactie. Deze ligt in handen van de Commissie Grote Clubactie. Maar.... deze commissie bestaat eigenlijk maar uit één vrijwilliger en dat is Letty Luijken. Letty, bedankt voor jouw enorme inzet waardoor Beek Vooruit dit ontzettend mooi bedrag mag ontvangen!