• Terugblik met foto's jubileumweekend op deze site!

  19 jul 2022 Beheerder
 • Op 1, 2 en 3 juli vierde Beek Vooruit het 75-jarig jubileum. Het was een grandioos weekend! Met voor elke lid en supporters wat wils. 

  Terugblik op grandioos feestweekend!
  Vrijdag was de dag voor de jeugd. Zij konden vanaf 16 uur van een mooi spektakel genieten, het Panna knock out toernooi. Na deze straatvoetbalactiviteiten konden ze frietjes met een lekkere snack eten en vanaf 20 uur in de kantine, maar ook buiten, van een heerlijk feest genieten onder begeleiding van DJ Sam Schreiner!

  Op zaterdag was het overdag ook te doen voor de jeugd en het G-team. De commissie had via Crazy Air gezorgd voor een parcours van allerlei leuke (voetbal-)opblaasspelen, waarvan ook één met water! Het enthousiasme was groot en de deelnemers konden ondertussen genieten van pannekoeken, gebakken door de ouders. Hier werd ook de nieuwe mascotte van Beek Vooruit "Beekie de Leeuw" geïntroduceerd. 

  Aan het begin van de avond vertrok de oudere jeugd naar Wagenberg, om bij Polderevents zichzelf te vermaken met een sportieve bootcamp en andere outdooractiviteiten. Dat lukt maar al te goed! Ondertussen vond in de feesttent een mooie feestavond plaats die muzikaal werd omlijst door DJ Marco van der Hoeven. 

  Op zondag was het de beurt aan de oud-spelers van Beek Vooruit 1. Zij speelden een wedstrijd tegen elkaar wat leidde tot mooie taferelen. In de feesttent bleef het daarna nog lang onrustig. Niemand minder dan de Mont Blancs brachten hun muzikaal talenten ten gehore. Ook stond DJ Tim van Opstal aan de DJ-booth. 

  Foto's op deze site
  Op de site zijn alle foto's geplaatst (gemaakt door Lisanne de Deugd, waarvoor veel dank!). Deze zijn gerubriceerd per dag (vrijdag, zaterdag en zondag). Kijk snel op de jubileumpagina op onze site. En makkelijk, want je kunt ze zo downloaden naar je eigen pc als je dat wilt. 

  Vrijwilligers bedankt!
  Het bestuur bedankt elke vrijwilliger voor haar of zijn bijdrage aan dit feestweekend. Maar in het bijzonder ook de leden van de jubileumcommissie en kantinecommissie die hard gewerkt hebben om dit feest tot een onvergetelijk feest te maken. Allen bedankt!!

  Sponsoren uiteraad ook heel erg bedankt!
  Waar zouden we zijn zonder onze sponsoren. Beek Vooruit dankt alle sponsoren, hieronder genoemd, die hun bijdrage hebben geleverd, in welke vorm dan ook, aan deze feestelijke gebeurtenis. Mede dankzij hen hebben wij dit mooie feest kunnen vieren.