• Beste Beek Vooruit leden, supporters en vrienden,

  Met veel enthousiasme uitnodigen we jullie graag uit voor een spectaculaire Super Sunday op 28 januari 2024! Een dag vol spannende wedstrijden, gezelligheid en natuurlijk volop ambiance in de kantine na de wedstrijden, georganiseerd door het Dames 1 team van Beek Vooruit!

 • Programma
  Om 10.00 uur is de aftrap van het eerste duel van de thuiswedstrijden. Kom onze teams aanmoedigen! Dit is het programma:

  10:00 uur

  Beek Vooruit 7

  -

  SC Emma 4

  10:00 uur

  Beek Vooruit 4

  -

  HZ'75 2

  11:30 uur

  Beek Vooruit 2

  -

  Best Vooruit 2

  12:15 uur

  Beek Vooruit 12

  -

  SC Kruisland 5

  12:15 uur

  Beek Vooruit 8

  -

  Moerse Boys 3

  12:15 uur

  Beek Vooruit 10

  -

  UVV'40 4

  14:00 uur

  Beek Vooruit 1

  -

  Cluzona 1

  Hoogtepunt van de dag!
  Ons vlaggenschip Beek Vooruit 1 neemt het om 14:00 op tegen Cluzona in een wedstrijd die bol staat van de spanning en sensatie. Mis dit niet, want het belooft een onvergetelijk duel te worden!

  DJ Wim van Opstal
  Na de wedstrijden is het tijd om te ontspannen en te genieten van een feestelijke middag en avond. We nodigen jullie uit voor een gezellig samenzijn in de kantine, waar we de overwinningen vieren en de sfeer verder laten bruisen. DJ Wim van Opstal staat achter de DJ-boot en zorgt voor geweldige muziek, de juiste sfeer en een feestje om niet te vergeten. We sluiten om 20.00 uur de dag af.

  Kom jij ook?
  Zorg dat je erbij bent op Super Sunday en beleef een dag vol sportiviteit en gezelligheid bij Beek Vooruit. Nodig je vrienden, familie en medesupporters uit om samen te genieten van deze speciale dag!

  We kijken uit naar jullie aanwezigheid en een geweldig Super Sunday!