• Superopbrengst Albert Heijn voetbalpassie actie!

  16 okt 2021 Beheerder
 • In de periode van 13-09 tot en met 04-10 vond de landelijke actie Voetbalpassie van Albert Heijn plaats.

  Een superactie van AH in samenwerking met de KNVB. In de AH app kon je bij aankoop van meer dan 1.500 deelnemende actieproducten Voetbalpassiepunten sparen. Met een volle digitale spaarkaart van 10 punten kon het winkelend publiek uit een groot aantal voetbalclubs kiezen die vervolgens met € 1 gesponsord werden. In de winkel van Albert Heijn aan de Beeksestraat in Prinsenbeek was een heuse Beek Vooruit hoek ingericht om het winkelend publiek aan te moedigen toch vooral de punten in te wisselen voor Beek Vooruit. Een massaal publiek bracht de stem uit op Beek Vooruit.

  Afgelopen donderdag 14 oktober mocht Marcel Donders van de Stichting Sponsoring Beek Vooruit uit handen van AH winkelmanager Martijn Kops een cheque van maar liefst € 1.649 (!) ontvangen. Dat was het eindbedrag van de actie. Voor Beek Vooruit is dit zeer welkom!

  De actie leidt in elk geval ook tot een verdergaande samenwerking tussen Albert Heijn en Beek Vooruit, zo meldt Marcel Donders. “Albert Heijn heeft laten zien het hart op de juiste plaats te hebben voor onze vereniging. Wij gaan met elkaar verder praten over intensievere samenwerking”, aldus Donders.  

  Wij bedanken Albert Heijn voor deze geweldige actie met deze superopbrengst. Maar ook bedanken wij het winkelend publiek dat de punten aan Beek Vooruit heeft gegund.

 • de voetbalpassie actie van AH