• Stem nu op Beek Vooruit bij de Rabo ClubSupport actie!!

  5 sep 2023 Beheerder
 • Onder het motto "Goed voor jouw club & geweldig voor de buurt" organiseert Rabobank weer de Rabo ClubSupport actie 2023! Vorig jaar ontvingen we vanuit deze actie een bedrag van maar liefst € 2.440,80!
  Ook dit jaar kun je weer je stem uitbrengen op Beek Vooruit. Wij gaan de opbrengst van de Rabo ClubSupport actie gebruiken om watertappunten op ons sportcomplex aan te schaffen.

 • Waarom watertappunten?
  Met een watertappunt kan elke speler van Beek Vooruit straks zelf zijn bidon vullen met fris en gezond drinkwater. Dat doen we niet voor niets! Op dit moment is het nog zo dat veel jeugdclubs uit een plastic bekertje ranja drinken tijdens de rust. De seniorenteams drinken in de rust vaak een bekertje thee. Zoals jullie weten is er inmiddels een verbod op het gebruik van wegwerpplastic (SUP). Hieronder valt uiteraard het plastic bekertje ook. Reden genoeg om hier snel vanaf te stappen! Straks kan iedereen met zijn of haar bidon gratis water tappen op twee dubbele tappunten bij de kleedkamers en beperken we de enorme afvalberg aan plastic bekers. 

 • Help je ons mee? Dat doe je al door simpelweg je stem uit te brengen bij de Rabobank ClubSupport actie. Breng hier je stem uit. 

  Bedankt!!