• Eerste pinksterdag is er na vier jaar weer een Stee Toernooi voor teams van Beekse carnavalsverenigingen en voor seniorenteams van Beek Vooruit. De inschrijving van de 24ste editie is nu geopend.

 • Met veel plezier nodigen wij jullie uit voor deelname aan het Stee Toernooi op eerste pinksterdag, zondag 28 mei 2023. Het toernooi wordt net als voorgaande jaren gespeeld in de vorm van miniveldvoetbal. Zes tegen zes, op een klein veld en met kleine doeltjes. Beek Vooruit zal ons opnieuw gastvrij ontvangen. ’s Avonds is, zoals gebruikelijk, de prijsuitreiking met feestavond in Café-Bar De Stee.

  Het inschrijfgeld bedraagt veertig euro per team. Lever dat samen met het inschrijfformulier zo snel mogelijk, maar vóór 20 mei, in bij Ton de Peijper, Harmonielaan 19, 4841 VK Prinsenbeek of bij Kim Renne van De Stee. Let op: Alleen een volledig ingevulde deelnemerslijst, inclusief veertig euro, geldt als inschrijving! Dus een bericht als ‘wij doen weer mee’ is onvoldoende. Vanwege de beperkte organisatorische mogelijkheden geldt er een maximaal aantal deelnemers dus schrijf tijdig in. Het toernooi staat open voor teams van mannen en van vrouwen, voor hen is er een apart toernooi. 

  Bij de prijsuitreiking wordt de Frans Luijkx wisselbokaal uitgereikt. Frans overleed 25 jaar geleden en het is onze wens dat hij er in ieders gedachten toch bij is. Voor iedereen is er een blijvende herinnering aan dit toernooi. 

  Dan nog dit: We zijn te gast bij Beek Vooruit, waar we werken volgens het drankbeleid van de vereniging. Het is niet toegestaan om van thuis meegenomen kratten bier mee de kleedkamer in te nemen. Tijdens het toernooi zal hierop worden toegezien.

  Groet, ook namens de familie Renne,

  De organisatie

  Voor vragen: Ton de Peijper 06-53775872 of peijper@ziggo.nl.