• Startsein voor Aanleg van 3e Kunstgrasveld bij Beek Vooruit door Wethouder Eddy Förster

  5 jun 2024 Beheerder
 • Vanmiddag heeft wethouder Veiligheid en Leefbaarheid, Stedelijke Ontwikkeling, Ruimtelijke Ordening, Jeugdzorg en Sport van Gemeente Breda, Eddy Förster het symbolische startsein gegeven voor de aanleg van een derde kunstgrasveld bij Beek Vooruit. De ceremonie markeerde een belangrijke stap in de uitbreiding van sportvoorzieningen voor de club en de regio.

 • Op de foto van links naar rechts Frans Machielsen (Penningmeester SESAB), Ella Snoek (Penningmeester Beek Vooruit), Marcel  Donders (Voorzitter SSB), Wethouder Eddie Förster, Kees van Eijk (Voorzitter SESAB) en Jaco (Projectleider namens aannemersbedrijf CSC).

 • Samenwerking en Gemeenteondersteuning
  Voorzitter van de Stichting Exploitatie Sport Accommodatie Beek Vooruit (SESAB), Kees van Eijck, opende de bijeenkomst met een hartelijk welkom en lichtte de aanleiding voor de realisatie van dit nieuwe veld toe. Het project is een samenwerking tussen drie partijen: Stichting Sponsor Beek Vooruit (SSB), SESAB, en Voetbalvereniging Beek Vooruit. Hierbij wordt dankbaar gebruik gemaakt van de (financiële) mogelijkheden die de gemeente Breda biedt.

  Groei en Gezondheid
  Wethouder Förster benadrukte in zijn toespraak het belang van groeiende dorpen en de daarmee gepaard gaande behoefte aan meer sportvoorzieningen. "Sport draagt niet alleen bij aan de fysieke gezondheid van onze inwoners, maar versterkt ook de sociale cohesie binnen onze gemeenschap. Dit geldt zowel voor de sporters als voor de vele vrijwilligers die zich inzetten," aldus Förster.

  Verbetering Sportfaciliteiten bij Beek Vooruit
  Met de komst van dit derde kunstgrasveld worden de sportfaciliteiten bij Beek Vooruit verder verbeterd, wat ten goede komt aan alle betrokkenen. De aanleg van het veld is een belangrijke stap vooruit voor de club en haar leden, die hierdoor nog beter kunnen trainen en wedstrijden spelen!

 • Fotoimpressie aanleg (05-06-2024)