• Start lotenverkoop Grote Clubactie

  Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2020. Ook Beek Vooruit doet  mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons weer in voor activiteiten voor onze jeugd.

  Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  Verantwoord loten verkopen
  De jeugdleden van Beek Vooruit gaan verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie. Zij zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten kunnen gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon.

  Extra inkomsten hard nodig
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van alle leden, familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Tevens zullen er in de kantine weer viltjes liggen met een QR-code. Ook via deze QR-code kunnen onze leden en supporters loten kopen voor de Grote Clubactie.

  Of ga naar onze eigen pagina:  https://clubactie.nl/lot/voetbalvereniging-beek-vooruit/270706.

  Wij rekenen op jullie steun!

  Heeft u interesse in de aanschaf van een Superlot à € 150,00 (50 loten), laat het onze commissie weten en zij nemen contact met u op.

  Heeft u nog vragen mail ze dan naar: GCABeekvooruit@hotmail.com.

  Met sportieve groet,
  Commissie Grote Clubactie Beek Vooruit

  v.v. Beek Vooruit