• Start Grote Clubactie op 23 september!

  19 sep 2023 Beheerder
 • Zaterdag 23 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2023. Beek Vooruit doet ook weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen.


  Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat

 • Extra inkomsten hard nodig
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van alle leden, familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! We kunnen die extra steun goed gebruiken om nevenactiviteiten te organiseren voor onze club.

  Verantwoord loten verkopen
  De jeugdleden van Beek Vooruit gaan weer op pad om loten te verkopen voor de Grote Clubactie. Op de voorzijde van het boekje staat een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers kunnen scannen met hun telefoon. Ook op de posters in de kantine vind je een QR-code om loten te kopen van de Grote Clubactie.

  Heeft u interesse in de aanschaf van een Superlot à € 150,00 (50 loten), laat het onze commissie weten en zij nemen contact met u op.

  Steun onze club en koop loten op onze eigen pagina: https://lot.clubactie.nl/lot/voetbalvereniging-beek-vooruit/270706 of scan de QR-code die je hieronder ziet! 

  Wij rekenen op jullie steun!

  Heeft u nog vragen mail ze dan naar: groteclubactie@beekvooruit.nl

  Commissie Grote Clubactie Beek Vooruit