• Zaterdag 18 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie 2021. Beek Vooruit doet ook weer mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

  Verantwoord loten verkopen
  De jeugdleden van Beek Vooruit gaan verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie. Zij zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten kunnen gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Op de voorzijde van het boekje staat een QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Deze QR-code vind je ook terug op de affiches in onze kantine. 

 • Extra inkomsten hard nodig!
  We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van alle leden, familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken. Steun onze club en koop loten op onze eigen pagina: https://lot.clubactie.nl/lot/voetbalvereniging-beek-vooruit/270706. Of scan de QR-code.

  Wij rekenen op jullie steun! Heeft u interesse in de aanschaf van een Superlot à € 150,00 (50 loten), laat het onze commissie weten en zij nemen contact met u op.

  Heeft u nog vragen mail ze dan naar: GCABeekvooruit@hotmail.com. Met sportieve groet, Commissie Grote Clubactie Beek Vooruit