• Sponsorloop en nieuwjaarsreceptie!

  Ook dit jaar organiseren wij weer de traditionele sponsorloop op zaterdag 6 januari voor alle leden, familie, kennis en supporters. De sponsorloop houden we voorafgaand aan de nieuwjaarsreceptie!

 • Er worden een aantal rondes gelopen op ons sportpark en elke ronde is ca 735 mtr lang. De sponsorloop is verdeeld in de onderstaande categorieën:

   

  tijdstip programma onderdeel aantal rondes
  14:15 JO8 tot en met JO12 en MO 11/12 3
  14:15 JO13 tot en met JO15 en MO 13/15 4
  14:45 JO7 en minipupillen 1
  15:00 tussentijdse prijsuitreiking en loterij voor de kids  
  15:30 Senioren en JO16 tot en met JO19 en MO17  5
  15:30 aanvang nieuwjaarsreceptie  
  16:15 Voetbalwedstrijd Beek Vooruit - Oud Beek Vooruit  
  18:00 Uitslag en loterij   


  Inschrijving en kosten
  Inschrijving kan een half uur voor aanvang van de loop en de kosten bedragen € 4,- Hiervoor krijgt de deelnemer een consumptiebon voor een gratis kop erwtensoep, een broodje knakworst of lekkere warme chocomel. Daarnaast doe je ook mee aan de loterij (voor de jongste is dat om 15 uur, voor de andere deelenemers om 18.00 uur).

  Stimuleringsactie
  Elke deelnemer van het zaalvoetbaltoernooi op 28 december krijgt bij de prijsuitreiking een voucher aangereikt waar je € 2,-- korting krijgt op de inschrijfkosten. 

  Opbrengst:
  Ook dit jaar gaan alle entreegelden en opbrengsten van de catering naar onze plaatselijke afdeling van de Zonnebloem welke attenties verzorgen voor inwoners van ons dorp bij ziekte of andere bijzondere omstandigheden.

  Jumbo Miegielsen
  De  erwtensoep en de broodjes knakworst, maar ook de chocolademelk worden gratis beschikbaar gesteld door onze plaatselijke supermarkt JUMBO Miegielsen!

  Gezelligheid alom, kom ook naar de nieuwjaarsbijeenkomst
  Martin Verstegen zal, zoals hij vaker heeft gedaan, de sponsorloop van commentaar voorzien afgewisseld met gezellige muziek!

  Organisatie:
  Ook dit jaar is de organisatie weer in handen van Christ van Beek en Kees Mol alsook de activiteitencommissie van de Zonnebloem Prinsenbeek.

  Voor meer informatie kun je per e-mail contact: Kees.Mol@beekvooruit.nl