• De sponsorloop komt er eindelijk weer aan!

  17 dec 2022 Beheerder
 • Eindelijk kunnen we weer de traditionele sponsorloop organiseren! Deze gaat plaatsvinden op zaterdag 7 januari 2023 voor alle leden van Beek Vooruit, hun familieleden en kennissen. De sponsorloop wordt traditioneel gehouden voor de nieuwsjaarsbijeenkomst van onze vereniging.

 • Er worden een aantal rondes op ons sportpark gelopen. Elke ronde is ongeveer 735 meter lang. Hieronder zie je het aantal rondes per categorie en de starttijden.

  Categorie

  aantal rondes

  starttijd

  JO15 tot JO12 + MO13/15 + G1

  3

  14:00

  JO11 tot JO8 + MO11

  2

  14:30

  JO19 tot JO16 + MO17

  5

  15:00

  Senioren

  5

  15:20

  JO7 + Minipupillen

  1

  15:40

 • Inschrijven en kosten
  Je kunt jezelf inschrijven een half uur voor aanvang van je loop. De kosten bedragen  € 2,--. Hiervoor ontvang je ook nog een consumptiebon voor een heerlijke kop erwtensoep of -soep. Je kunt ook kiezen voor warme chocomel. Daarnaast doe je automatisch mee aan de loterij!

  Opbrengst gaat naar de Zonnebloem afdeling Prinsenbeek!
  De opbrengst van de sponsorloop gaat die jaar naar onze plaatselijke afdeling van de Zonnebloem. Deze liefdadigheidsorganisatie verzorgt attenties voor de inwoners van ons dorp bij ziekte of andere bijzondere omstandigheden.

  Jumbo Miegielsen
  De  erwten- en tomatensoep, maar ook de chocolademelk wordt gratis beschikbaar gesteld door onze plaatselijke supermarkt JUMBO Miegielsen!

  Gezelligheid alom, kom ook naar de nieuwjaarsbijeenkomst
  Martin Verstegen zal, zoals hij vaker heeft gedaan, de sponsorloop van commentaar voorzien afgewisseld met gezellige muziek! Aan het begin van de nieuwjaarsbijeenkomst, welke direct na afloop wordt gehouden, worden de prijzen uitgereikt voor de beste 3 lopers per categorie. Ook wordt dan de loterij gehouden en zal de opbrengst van deze sponsorloop bekend worden gemaakt! De organisatie is dit jaar mede in handen van Renske van Rossum en Eva Nuijten van ROC Tilburg (Sport en bewegen) met medewerking van Beek Vooruit en de activiteitencommissie  van de Zonnebloem Prinsenbeek.

  Voor meer informatie kun je contact opnemen per email: Kees.Mol@beekvooruit.nl