• Programma jubileumweekend 75-jarig bestaan bekend!

  16 mei 2022 Beheerder
 • Beek Vooruit viert dit seizoen het 75-jarig bestaan! Het 75e jaar wordt afgesloten met een echt jubileum feestweekend. De festiviteiten worden gehouden in het weekend van 1-2 en 3 juli 2022 op ons sportpark de Heikant. 

  De jubileumcommissie is al enige tijd bezig om een spetterend progamma samen te stellen met voor alle leden activiteiten en gezelligheid. Bezoek daarom zeker de info op onze website! Hieronder een overzicht van de activiteiten.

  Vrijdag 1 juli
  We starten vrijdag met de jeugd van O13 en O14. Zij hebben een stoer panna-knock out toernooi, waarna ze lekker friet kunnen eten. Kom vooral kijken naar dit leuke toernooi! Vanaf 20.00 uur kan deze jeugd in de kantine van een vette party genieten. Sam Schreiner staat achter de DJ-booth!

  Zaterdag 2 juli 
  Zaterdag staat overdag ook in het teken van de jeugd. De minipupillen tot en met O12 starten de dag met Crazy Air actitiveiten. Leuke voetbalgerelateerde spellen op luchtkussens! Tussendoor bakken de ouders lekkere pannekoeken. Kom ook hier kijken en genieten van de lol die deze kids gaan hebben. De jeugd vanaf O15 tot en met O19 vertrekt rond half zes naar Polder Events in Wagenberg, waar ze leuke activiteiten in team verband gaan doen. 

  Vanaf 17.00 uur zijn alle mensen die Beek Vooruit een warm hart toedragen welkom in de feesttent op het parkeer terrein van Beek Vooruit. DJ Gabbi Nabbi zorgt voor een echt knalfeest. Het feest is gratis toegankelijk voor iedereen ouder dan 18 jaar, wel even aanmelden via deze site. Er is ruimte genoeg voor iedereen, dus wij hopen op een grote opkomst!

  Zondag 3 juli
  Deze dag start om 10.00 uur met een mix-senioren toernooi. Kom gezellig kijken! Om 13.00 uur speelt ons G-team een wedstrijd tegen Zundert, kom hen dus vooral aanmoedigen. Na deze wedstrijd is de beurt aan de oud spelers van Beek Vooruit. Zij spelen een gezellige pot voetbal. Vanaf 15.00 uur start DJ Tim van Opstal de gezellige middag die tot een uur of acht duurt. De middag en avond wordt extra leuk door het optreden van de Mont Blancs!

  De jubileumcommissie is trots op het programma en hoopt op een grote opkomst!