• Planning ondersteuning teams in onze TES-kantine

  Ook in het seizoen 2020-2021 zal onze TES-kantine inclusief het terras hopelijk weer de basis zijn voor een rustige warming- up vóór de wedstrijd, een warme plek voor de rust én gezellige derde helft.

  Sociale contacten
  Een derde helft die bijdraagt aan de vele sociale contacten binnen onze vereniging maar ook een die de vereniging structureel financieel ondersteunt. Het beheer, het onderhoud van de kantine, wedstrijdkamers, lichtinstallaties en dug-outs worden onder meer betaald uit de kantineopbrengsten. Mede hierdoor kan de contributie van onze vereniging aantrekkelijk blijven.

  Alleen mogelijk met vrijwilligers
  Dit is alleen maar mogelijk als er vrijwilligers, senioren en O19-jeugd achter de bar staan. Dank jullie wel! Dit seizoen is weliswaar anders dan andere seizoenen, met de corona-richtlijnen waar we nog een hele tijd mee te maken zullen hebben. In de kantine houden we daar uiteraard rekening mee, voorlopig gebruiken we daarom ook buiten een bar als het druk is. Hierdoor is jullie inzet nóg noodzakelijker dan anders!

  Planning teams
  In deze lijst kunnen jullie de planning zien van de kantine-ondersteuning van de senioren en O19-jeugd voor het seizoen 2020/2021. Jullie elftalleiding is verantwoordelijk voor de bezetting. Het onderling ruilen van een beurt (op teamniveau) is toegestaan, dit altijd doorgeven aan Lian Hermus en de jeugd- of seniorencommissie; uiterlijk een week vóór het betreffende weekend geef je via de mail aan Lian door (via kantinebeheer@beekvooruit.nl) wie we van jullie team kunnen verwachten. Je moet zelf voor een vervanger zorgen als je niet kunt!

  Voetbal.nl app
  We zijn op dit moment bezig om deze vrijwilligerstaken rechtstreeks in te kunnen geven in de Voetbal.nl-app, die je ook voor de wedstrijden gebruikt. Voorlopig houden we het echter nog even via de email. 

  Mogen we ook op jouw inzet en medewerking rekenen?