• Minipupillen

  Vanaf 5 jaar voetballen!
  Voor de allerkleinsten is er de afdeling minipupillen. In het jaar waarin uw kind 5 jaar wordt, kan het beginnen met voetballen bij de minipupillen. Hier staat spelplezier en het baas worden over de bal centraal. Op woensdagmiddag trainen zij in kleine groepjes en op zaterdagochtend spelen ze wedstrijdjes onderling, waarbij geen ranglijst wordt bijgehouden, om het moreel zo hoog mogelijk te houden.

  Trainingen en lidmaatschap
  De trainingen worden gegeven door studenten van de opleiding Sport & Bewegen van het ROC, en staat onder leiding van Jan Naalden. De wedstrijdjes op zaterdagochtend worden georganiseerd door de minipupillencommissie in samenwerking met de ouders.

  Om te bepalen of voetbal iets voor uw kind is, is er de mogelijkheid om maximaal twee proeftrainingen te volgen. Om uw kind aan te melden voor een proeftraining klik HIER.

  Is uw kind er al van overtuigd dat voetbal bij hem/haar past, dan kunt u uw kind HIER inschrijven.

  Contributie
  De contributie voor een lidmaatschap bij de minipupillen bedraagt € 150,- per jaar.

  Veel gestelde vragen
  De minipupillencommissie krijgt veel uiteenlopende vragen over allerlei onderwerpen. De meeste voorkomende vragen hebben we gebundeld. Klik HIER voor de antwoorden op de meeste gestelde vragen!