Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Scheids bedankt!

03 oktober 2014
www.beekvooruit.nl
Van 4 t/m 12 oktober is het de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de bijna 30.000 scheidsrechters maken het mede mogelijk dat wekelijks 1,2 miljoen voetballers op het veld van het spelletje kunnen genieten

De KNVB bedankt scheidsrechters onder andere door hen een persoonlijk presentje toe te sturen. Maar De Aanvoerders willen ook wat terug doen voor alle scheidsrechters!

Daarom roepen we als Beek Vooruit alle Aanvoerders op om dit weekend een selfie te maken met een scheidsrechter. Laat zien dat je de scheidsrechter waardeert. 

Deel je foto op Twitter met ons via @DeAanvoerders en @beekvooruit en met #ScheidsBedankt of plaats een berichtje op www.facebook.com/DeAanvoerders. Je mag ons natuurlijk ook mailen via info@deaanvoerders.nl

De leukste foto wordt door De Aanvoerders beloond met een spelregelavond, gegeven door een scheidsrechter uit het betaald voetbal, voor je hele vereniging!

 
Terug naar boven