Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Feestelijke seizoensopening!

06 september 2014
www.beekvooruit.nl
De competitie begint weer en dus gaan we weer knallen bij Beek Vooruit! Dit weekend is zowel op zaterdag als zondag DJ's aanwezig om te zorgen voor een perfecte sfeer op 'De Heikant'.
En wie die DJ's zijn...

...is niet helemaal duidelijk bij de webredactie. De naam van DJ Niels is gevallen en er gaan ook geruchten dat onze voorzitter Jan Hoppen dit weekend achter de knoppen plaats zal nemen. DJ NIels is een vertrouwd gezicht, maar hoe het met de talenten van Jan gesteld is op dit vlak?

Gelukkig zit er in het gezin Hoppen wel een zeer getalenteerde DJ. We hopen dus dat Tim zijn vader wat kneepjes uit het DJ-vak heeft bijgebracht, zodat ook DJ Jan de feestvreugde op een hoger plan weet te brengen.

In elk geval mèèr dan voldoende reden om dit weekend te komen genieten op ons sportpark van één van de vele wedstrijden plus een beetje extra. Het is weer feest @Beek Vooruit!

Tot ziens dit weekend... 
Terug naar boven