Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Gezocht: begeleiders voor de woensdagmiddag trainingen

02 september 2014
www.beekvooruit.nl
Op woensdagmiddag trainen er ruim 250 kinderen onder leiding van 1e jaars CIOS studenten. Deze jongens en meisjes zijn pas begonnen en moeten nog veel stappen zetten. Daarbij hebben zij uiteraard begeleiding nodig.

Daarom zoeken wij extra begeleiders! 


Tot nu toe hebben we dit gedaan met één begeleider vanuit Beek Vooruit. Na de evaluatie zijn wij als vereniging van mening dat het in het belang van onze spelers én de CIOS studenten beter is om meer begeleiding in te zetten.
Met het huidige aantal jeugdteams trainen we op woensdagmiddag op 3 verschillende velden. Hierbij hebben wij ervaren dat het voor een begeleider niet mogelijk en verantwoord is om 20 studenten voldoende te ondersteunen.

Wie of wat zoeken we?

De Technische Commissie is op zoek naar enthousiaste mensen die tijdens de woensdagmiddagtraining van 14.00 uur tot 16.15 uur willen helpen. Het is dan jouw taak om -onder de verantwoordelijkheid van de Technisch Jeugd Coördinator Pupillen- de trainingen te observeren en waar nodig de studenten aan te spreken op de correcte uitvoering van de gemaakte afspraken.

Het gaat bij deze trainingen van E-, F- en mini-pupillen vooral om het leuk bezig zijn met de bal, spelplezier en het op een positieve manier stimuleren van de kinderen, zodat zij spelenderwijs steeds beter leren voetballen.
Je hoeft als begeleider dan ook geen specifieke voetbalkennis te hebben.

Interesse?

Dat is fantastisch! Ook als je niet iedere week beschikbaar bent of dat je een gedeelte van de woensdagmiddag aanwezig kunt of wilt zijn zien we je reactie graag tegemoet. 
Meldt je aan bij Jan Naalden (Technisch Jeugd Coördinator Pupillen).

Uiteraard kun je ook bij Jan terecht voor mèèr informatie. In een persoonlijk gesprek geeft hij graag antwoord op al je vragen en neemt waar mogelijk eventuele twijfels weg.

Uit naam van zo'n 250 Beek Vooruit voetballertjes en voetballertjes alvast hartelijk bedankt!

 
Terug naar boven