Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Nog één finale voor Beek Vooruit 1

30 mei 2014
www.beekvooruit.nl
De ontknoping nadert. Einde van een bewogen seizoen. Zal het lukken om de promotie naar de derde klasse opnieuw af te dwingen? Zondagmiddag valt de beslissing!

Hemelvaartsdag stond de eerste van twee beslissingswedstrijden voor het vlaggenschip van Beek Vooruit op het programma. Tegenstander het Bredase WDS ’19, inzet is de promotie naar de 3e klasse. Enkele honderden toeschouwers op sportpark ‘De Heikant’ zagen geen geweldig goede wedstrijd, maar wel een wedstrijd waar op sportieve wijze écht gestreden werd.
 
De Bekenaren keken al na ruim 2 minuten aan tegen een achterstand, maar wisten dit nog voor rust gelijk te trekken. In de tweede helft werd er niet meer gescoord, zodat komende zondag in de return kan worden gezien als dé finale van het seizoen! Wie als winnaar van het veld stapt is gepromoveerd naar de derde klasse.
 
Het zou natuurlijk een geweldig resultaat zijn als Beek Vooruit 1 na één seizoen weer terugkeert naar de 3e klasse. Maar aangezien WDS ’19 zich een sterke tegenstander heeft getoond is alle steun bij deze uitwedstrijd van harte welkom. De Bredanaars kwamen met enkele tientallen via de ‘Fiets-Combi’ naar Prinsenbeek, het zou mooi zijn als er een grote schare oranje geklede Bekenaren zondagmiddag acte de présence zouden geven op Sportpark Paradijs aan de Ganzerik te Breda.
 
Het programma start om 12.00 uur met een voorwedstrijd tussen WDS ’19 D1 en Beek Vooruit D2. Om half 3 begint dan dè wedstrijd van het seizoen. Namens spelers, staf en het bestuur nodigen we alle Bekenaren uit om in het oranje bij deze ‘historische gebeurtenis’ aanwezig te zijn.

 
Terug naar boven