Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Gezocht: oranje legioen voor nacompetitie!

14 mei 2014
www.beekvooruit.nl
Het worden spannende weken voor Beek Vooruit. Zowel het eerste als het tweede team strijden in de nacompetitie. Beek Vooruit 1 wil dolgraag terug naar de 3e klasse, het 2e wil haar plek in de huidige (reserve) 1e klasse graag behouden!

De nacompetitie gaat dit seizoen voor over 4 wedstrijden, tenminste als deze nacompetitie volgens wens gaat verlopen. De eerste 2 wedstrijden vinden aanstaande zondag 18 mei plaats op Sportpark 'De Heikant'.

Om 12.00 uur speelt Beek Vooruit 2 tegen RKVV Jong Brabant 2 (Berkel Enschot).

Jong Brabant 2 eindigde op de 4e plaats in de (reserve) 2e klasse B.

Om 14.30 uur speelt Beek Vooruit 1 tegen RKSV RCD 1 (Dordrecht).

Racing Club Dordrecht is als 11e geƫindigd in de 3e klasse BDe returns worden gespeeld op zondag 25 mei in Berkel Enschot (Beek Vooruit 2) en in voor Beek Vooruit 1 in Dordrecht bij RCD.
De aanvangstijden zijn hetzelfde: 12.00 uur voor BV2 en 14.30 uur voor BV 1.
 

De winnaars van deze wedstrijden spelen verder in de 2e ronde van de nacompetitie. Deze wedstrijden worden gespeeld op donderdag 29 mei (Hemelvaart) en zondag 1 juni. 

Bij winst in de dubbele confrontatie in ronde 2 promoveert Beek Vooruit 1 naar de 3e klasse, Beek Vooruit 2 handhaafd zich in dat geval in de reserve 1e klasse.
 

Zondag de 18e wordt dus een spektakel @Beek Vooruit.
Daar ben jij toch ook bij?! Dresscode: oranje!


 
Terug naar boven