Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Eerste beoordelingsronde via SVS succesvol

07 april 2014
www.beekvooruit.nl
De eerste beoordelingsronde in het nieuwe Speler Volg Systeem van v.v. Beek Vooruit zit er op. Maar liefst 61 leiders, trainers en coaches hebben gezamenlijk bijna 600 beoordelingen ingevuld!

De beoordelingsronde is uitstekend verlopen. Het is nu aan de Technische Commissie om hiervan weer evenwichtig samengestelde teams te maken.

"Het was best spannend om de eerste keer met nieuwe formulieren 'digitaal te gaan'. Bijna 50 teams en in totaal zo'n 100 trainers, coaches, leiders en coördinatoren: een flinke kluif!" vertelt één van de projectgroepleden.

Het is de bedoeling om vanaf nu per seizoen 2-3 beoordelingsmomenten vast in te vullen. Hiermee is het dan eenvoudig mogelijk om de ontwikkeling van jeugdspelers in de gaten te houden en te kijken waar verder bijgestuurd kan of moet worden.

De komende weken gaat de Technische Commissie aan de slag om de rapportages te besturderen en te bespreken met de leiders/coaches en trainers van de betreffende teams. Over het vervolg van de teamindelingen volgt in de komende periode nog verdere informatie.

 
Terug naar boven