Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit zaalvoetbaltoernooi

01 januari 2014
www.beekvooruit.nl
Wat wil een voetballer na 2 dagen binnen zitten vanwege Kerstmis?
Natuurlijk lekker voetballen. Gelukkig is dit mogelijk gemaakt door de jeugdcommissie van Beek Vooruit.

Zoals elk jaar wordt er na Kerstmis een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor de jeugd van Beek Vooruit.

Op vrijdagochtend mochten de F-spelers en de mini's laten zien hoe goed zij kunnen voetballen in de zaal van de Drie Linden. De mini's kregen naast hun voetbaltoernooi nog enkele behendigheidsspellen, waarmee zij punten konden verzamelen en dus prijsjes konden verdienen.

Na de prijsuitreiking rond 12:30 uur was het de beurt aan de E-spelers om te laten zien hoe goed zij in de zaal combinaties konden maken en de tegenstander daarmee uitschakelden. In een vlot tempo werden per ronde 3 wedstrijden gespeeld tot ongeveer 17:00 uur.

Om de avond te benutten mocht een klein aantal fanatiekelingen uit de A- en B-jeugd zich uitleven.
Omdat het een kleine groep betrof en we ruimtschoots de tijd hadden was elke wedstrijd 20 minuten lang gemaakt.
Aangezien zaalvoetbal nogal inspannend is liepen de spelers al snel met rode bezwete hoofden rond en was het, ondanks het feit dat het een kort toernooi betrof, een goede conditietraining geweest.

Op maandagochtend was het de beurt aan onze D-jeugd. Vanaf 09:00 uur mochten zij hun toernooi spelen.
Vanwege de grote deelname van zowel de D- als de C-jeugd was er geen ruimte voor een lunchpauze. De toernooien gingen naadloos in elkaar over.
Terwijl in de zaal de wedstrijd om de eerste plaats speelde, werd in het restaurant gecontroleerd of alle opgegeven C-spelers aanwezig en de teams compleet waren.

Direct na de prijsuitreiking van het D-toernooi startte de eerste wedstrijd voor het C-toernooi.
Om 17:00 uur was ook het C-toernooi gespeeld en was de winnaar bekend. Ook deze winnaars gingen met een leuke attentie naar huis.

Al met al weer een geslaagd zaalvoetbaltoernooi voor onze Beek Vooruit jeugd.

 
Terug naar boven