Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit Supporters Party

05 december 2013
Zondag 8 december aanstaande speelt Beek Vooruit 1 de topper tegen DIA 1. Om een extra steuntje in de rug te geven organiseert de Senioren Commissie samen met de SESAB vanaf 14.00 uur een kleine versie van het Oktoberfest. 

Hetzelfde bier (maar nu in kleine glazen), een kantine vol Bikse gezelligheid, super muziek van DJ Tim en als slagroom op de taart de topper van Ut Urste!

Inzet is (minimaal) de 2e plaats in Zondag 4C, want bij winst gaat Beek Vooruit over DIA heen in de ranglijst. De week na deze topper volgt dan de uitwedstrijd in Dordrecht tegen (nu nog) de nummer 1 Dubbeldam! Beek Vooruit is met een imposante reeks bezig. De laatste 9 competitiewedstrijden werden allemaal gewonnen waarvan maar liefst 8 keer “met de 0”!

DJ Tim draait van 14.00 tot 19.00 uur behalve tijdens de wedstrijd. Dus ook na de wedstrijd kan -samen met de selectie- volop worden gefeest. Een pilske drinken op de 3 gewonnen punten? Kom met velen en schreeuw 'onze jongens' naar de overwinning!

 


 
Terug naar boven