Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Nieuwsbrief 4 Senioren 2013/2014

24 september 2013
www.beekvooruit.nl
Dit is al weer de 4e Senioren Nieuwsbrief van dit seizoen. Namens de Senioren Commissie wensen ik jullie weer veel speelplezier toe!

Wedstrijdzaken:
Zie wedstrijdschema op de site.

Mededelingen van de TC:
De TC heeft ons verzocht het onderstaande mede te delen t.a.v. van de materialen etc. In de zomerstop is er hard gewerkt aan de materialen opslag onder de tribune, en men heeft alles opnieuw ingericht! In de bijlage zijn er allerlei spelregels opgesteld, en verzoeken wij deze goed door te lezen, en deze uiteraard ook te volgen!

Digitaal wedstrijd Formulier:
Dit seizoen dienen alle teams digitaal hun formulieren in te vullen! Ieder leider heeft nu zijn inlogcode gekregen! Meer informatie omtrent het invullen van het digitale wedstrijdformulier kunt u terugvinden in de handleiding. Deze handleiding kunt u vinden in Sportlink Club onder het kopje wedstrijdzaken, digitaal wedstrijdformulier, tabblad "Help". 

Om uw kaderleden te instrueren kunt u het beste het “klikmodel DWF” gebruiken. Deze is te downloaden via http://www.knvb.nl/nieuws/district/19268/klikmodel-instructie-dwf-door-clubs-en-voor-arbiters.

Kantinedienst:
De elftalleiders dienen maandag vooraf de vrijwilligers door te geven aan Kees Mol of aan Stan de Graaf. Zonder geldige redenen, bij niet opkomen dagen is de sanctie: een geldelijke boete, welke door het bestuur wordt opgelegd!! Deze kantinediensten start vanaf week 34. We hebben het oude schema vernieuwd en beginnen dit jaar met BV Zo 1!
Hieronder het 3 wekelijks-schema: (het totaalschema elders op de website)
 • Wk 39: Zaterdag 28 september: Beek Vooruit 5
 • Wk 40: Zaterdag 5 oktober: Beek Vooruit 6
 • Wk 41: Zaterdag 12 oktober: Beek Vooruit 7

Wedstrijdcoordinatie:
 • Wk 39: Zondag 29 september - Rob Hoogduijn
 • Wk 40: Zondag 6 oktober - Kees Mol
 • Wk 41: Zondag 13 oktober - Rose Aarts

Afsluiten kleedlokalen en velden:
Per toerbeurt controleren van de kleedkamers en eventueel bestuurskamers afsluiten. Dit geldt alleen bij uitwedstrijden van ons 1e Zondag elftal! Bij thuiswedstrijden dient afsluiten gedaan te worden door de gastheer van Beek Vooruit (Bestuurslid)
 • Wk 39: Zondag 29 september: Beek Vooruit 3
 • Wk 40: Zondag 6 oktober: Bestuur 
 • Wk 41: Zondag 13 oktober: Beek Vooruit 6. 


Mededelingen:
 • Dennis van Gisbergen (BV11) heeft afgelopen zondag zijn been gebroken tijdens de uitwedstrijd tegen Dongen, beterschap toegewenst;
 • Er dienen nog teamfoto’s gemaakt te worden van de volgende teams: BV Zo1, BV 3, BV 7, BV8, BV9, BV Dames 1, BV Za 1! Per email zal ik dit coördineren iom Rinus de fotograaf!
 • Op Zondag 27 oktober wordt het tweede oktoberfeest georganiseerd in onze kantine, dus houdt deze data vrij en geef het  door aan je teamleden!
 • Onze ALV (Algemene Leden Vergadering is op vrijdag 4 oktober a.s. en in de bijlage zit een uitnodiging, deze bijeenkomst is voor iedereen belangrijk ivm de te nemen standpunten
 • Graag hadden wij onze ledenadministratie up to date willen jullie van alle teamleden de juiste adressen en telefoonnummers en emailadressen verzamelen liefst in een exelbestand, en dezeverzenden naar ondergetekende, dit deels in verband met de komende nieuwe website !

Senioren-commissie:
Wil je weten wie er in de Senioren Commissie zitten of wil je contact met één van ons opnemen? Kijk dan op de Homepage in de linker kolom onder het kopje Organisatie bij Bestuur & Commissies.

 
Terug naar boven