Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Start eerste beoordelingsronde SVS 2015-2016

12 december 2015
www.beekvooruit.nl
Vanaf 12 december start de eerste beoordelingsronde  van seizoen 2015-2016 met het Speler Volg Systeem (SVS) van v.v. Beek Vooruit. Ook nu weer gaan ruim 100 leiders, trainers en coaches aan de slag om bijna 700 jeugdleden te beoordelen!

"Het is de eerste beoordelingsronde van het 3e seizoen dat we met dit systeem werken" vertelt één van de projectgroepleden. "De Technische Commissie heeft inmiddels een aardig compleet beeld van alle spelers binnen onze vereniging. De informatie van onze trainers en coaches levert een zeer waardevolle bijdrage aan een steeds betere selectie. Voor alle teams, want hoe evenwichtiger het team des te groter is de kans dat iedereen op zijn of haar niveau het optimale uit zichzelf kan halen."

Naast de beoordelingen door de trainers en leiders zie je ook met grote regelmaat leden van de Technische Commissie langs de velden staan. Ook zij kijken natuurlijk naar het vele jeugdige talent wat we binnen de vereniging hebben. Naast de Technisch Jeugd Coördinatoren Jan Naalden en Hans Feskens is er ook wekelijks een groep mensen actief als Categorie Coördinator.

Deze Categorie Coördinatoren zijn verantwoordelijk voor het wel en wee binnen een categorie. Doordat een coördinator zich op één leeftijdscategorie kan richt (b.v. E-pupillen) is hij of zij in de gelegenheid om vaker bij de afzonderlijke teams te kijken. Op deze manier worden alle teams door het seizoen heen meerdere malen door de Technische Commissie bekeken en ontstaat een steeds evenwichtiger beeld van de capaciteiten van de individuele speler.

Het is de bedoeling om vanaf per seizoen 2 beoordelingsmomenten vast in te vullen. Hiermee is het dan eenvoudig mogelijk om de ontwikkeling van jeugdspelers in de gaten te houden en te kijken waar verder bijgestuurd kan of moet worden.

De komende weken worden de formulieren ingevuld door trainers, coaches en leiders. Daarna gaat de Technische Commissie aan de slag om de rapportages te bestuderen en te bespreken met de leiders/coaches en trainers van de betreffende teams als ook met de categorie coördinatoren.

 
Terug naar boven