Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

D4 viert winterkampioenschap!

28 november 2015
www.beekvooruit.nl
Het moest er vandaag van komen. Uit bij Unitas D5 konden de 'Camisetas Naranjas' (oranjehemden) het kampioenschap in de 5e klasse 5.14 veilig stellen. Uit de titel van dit stuk begrijp je al dat dit gelukt is!

De Beekse Bobbies draaien dit jaar als een trein. Het team onder leiding van trainer Eric (Lens) had twee weken geleden de beladen wedstrijd tegen de nummer 2 Wernhout stand gehouden. In die wedstrijd werden de enige 2 punten uit deze Najaarscompetitie verspeeld. Verder werd alles gewonnen!

Zo ook vandaag in de wedstrijd tegen Unitas '30 D5 in Etten-Leur. Ongetwijfeld kun je binnenkort het verslag lezen van deze wedstrijd, want van alle wedstrijden van dit kampioensteam kun je de wedstrijden op de site nalezen!

De 0-7 uitoverwinning geeft aan met welk machtsvertoon keeper Tjeerd, Finn, Yannick, Gijs, Daan, Bart, Matthijs, Camiel, Thomas, Levi, Nicky, Max en Wesley deze boys de competitie hebben beheersd.

Van harte proficiat team en veel succes in het tweede deel van de competitie!


 
Terug naar boven