Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Een goed gesprek met de wethouder

14 november 2015
www.beekvooruit.nl
Donderdag 12 november j.l heeft de Bredase wethouder Paul de Beer (Sport) een gesprek gehad met het bestuur van Beek Vooruit op De Heikant. Belangrijkste onderwerp: de accommodatie.

Bron: Prinsenbeeknieuws.nl


Bij voetbalvereniging Beek Vooruit kijken ze tevreden terug op het gesprek  van donderdag met wethouder Paul de Beer (Sport) van Breda. Die was naar Prinsenbeek gekomen om met een delegatie van de club te praten over onder meer het accommodatieplan.

De wethouder bezoekt deze periode verschillende sportverenigingen in Breda. Beek Vooruit heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om het ruimteprobleem en het plan om dit aan te pakken duidelijk uit te leggen. Voorzitter Jan Hoppen van de club spreekt van een ‘prettig en eerlijk gesprek' en heeft er vertrouwen in. Er zijn geen concrete toezeggingen gedaan; de komende tijd gaat de gemeente een besluit nemen.

In het plan van Beek Vooruit komt er onder meer een kunstgrasveld bij. Verder zijn nog minstens twee andere velden nodig, naast het al bestaande pupillenveld. Dit wil de  club realiseren door het kantelen van de velden aan de Heikantsestraat. Met alle maatregelen neemt de trainingscapaciteit met duizend uur toe en wordt ook de kwaliteit van de velden beter. De gemeente zou voor het accommodatieplan een bedrag van 800.000 euro beschikbaar moeten stellen. De club hoest uit eigen middelen 120.000 euro op, evenals de plankosten. De vereniging neemt dan ook de kleedkamers over, om vervolgens zelf voor het onderhoud te zorgen. Verder wil Beek Vooruit het complex verduurzamen.


 
Terug naar boven