Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Primeur voor Beek Vooruit!

01 juli 2015
www.beekvooruit.nl
We hadden het al een beetje voorspeld zonder het zeker te weten. Maar gisteravond kregen we de bevestiging "bij (digitale) monde" van NAC in de persoon van Justing Goetzee: Beek Vooruit heeft de primeir!

Natuurlijk hebben we het in de eerste plaats over de wedstrijd van donderdag: Beek Vooruit 1 - NAC Breda. U weet wel: aanvang 19.30 uur...

Het gaat dan natuurllijk niet over de loterij, hoewel we daar wel een aantal hele gave prijzen hebben. De hoofdprijs heeft een bijzondere emotionele waarde en over een aantal andere prijzen wordt nog stevig onderhandeld. Zo hebben we een gesigneerde bal, gesigneerde shirt van Beek Vooruit en NAC, het boek "100 jaar NAC" en nog een aantal andere schitterende prijzen.

Maar de primeur betreft natuurlijk het nieuwe NAC-tenue. Op 'De Heikant' speelt NAC namelijk voor de eerste keer in 'het nieuwe Legea shirt met onze gave nieuwe sponsor', zoals NAC directeur Justin Goetzee gisteren twitterde. Het eerste nieuwe shirt werd gisteren gepresenteerd en overhandigd rond de wedstrijd UVV'40 - NAC (0-16) op Sportpark Jeugdland te Ulvenhout.
Dus donderdag gaat NAC "volle bak" in een splinternieuw tenue. Tot dan! 

 
Terug naar boven