Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Kaartverkoop komt goed op gang!

24 juni 2015
www.beekvooruit.nl
Het is nog maar minder dan 10 dagen voordat het gaat gebeuren: de 2015 editie van Beek Vooruit tegen NAC Breda. Inmiddels begint de kaartverkoop aardig goed op gang te komen, maar we verwachten de grote piek in de komende dagen. Heb jij je kaartje al in huis?

De laatste wedstrijd tegen 'ons NAC' dateert al weer van 1 juli 2009 toen op een warme avond zo'n 2.500 bezoekers Sportpark 'De Heikant' wisten te vinden. We gaan je de komende dagen meenemen terug in de tijd naar eerdere wedstrijden om alvast een beetje in de sfeer te komen. Want zeg nu zelf, da's toch een pracht affiche voor een voetballiefhebber uit Breda of Prinsenbeek?

Wie gaat, wie blijft? Wie van de grote namen van het afgelopen seizoen zien we nog aantreden in Prinsenbeek. En hoe gaan de nieuwelingen het doen? Want Luis Pedro, Michael Dingsdag en Kevin Brands trekken komende donderdag voor het eerst het magische geel-zwart aan en sluiten aan bij de groep voor de eerste training. Zij kwamen de afgelopen twee weken transfervrij over van respectievelijk FC Emmen, Grasshopper Club Zürich en Willem II.

Alle ingrediënten voor een leuke voetbalavond zijn aanwezig. Daar ben jij toch ook bij?!

Wanneer:             donderdag 2 juli 2015
Waar:                  Sportpark 'De Heikant' te Prinsenbeek
Aanvang:             19.30 uur
Toegang vanaf:    18.30 uur

Prijzen:                       Voorverkoop        Aan de kassa
Volwassenen                     € 8,-                    € 10,-
Kinderen t/m 12 jaar            4,-                         5,-

Voorverkoopadressen:
Café-Bar De Stee, Prinsenbeek
Plugro Sport en Fashion, Prinsenbeek
Primera, Prinsenbeek
Primera Heksenwiel, Breda
NAC Administratie, Breda

 
Terug naar boven