Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit steunt 'Samen voor NAC'.

19 juni 2015
www.beekvooruit.nl
Voor iedere amateurclub in de regio is het van belang dat onze grote broer NAC op een zo hoog mogelijk niveau speelt. Daarom wil Beek Vooruit rond de wedstrijd tegen NAC op ludieke manier laten zien dat wij het initiatief steunen en 'Samen voor NAC' staan!

Beek Vooruit steunt 'Samen voor NAC'

Bij ons op de Beek wordt het warm rond het hart als we praten over NAC. In de loop van de jaren zijn de nodige Beek Vooruiters richting de Beatrixtraat, Bredanello en Rat Verlegh vertrokken voor een volgende stap in hun voetbalcarrière. Bij thuiswedstrijden van 'De Parel' zie je zeker 1.000 Beekenaren of méér richting het Avondje NAC lopen of fietsen, het Geel-Zwart is zichtbaar op menige trainingsavond op 'De Heikant'. En dus komen we in actie!

Hoe dan? Met de hulp en steun van de trouwe sponsoren van Beek Vooruit is het ons gelukt om een sluitende begroting voor de wedstrijd tegen NAC op 2 juli te krijgen. Daarom hebben Bestuur en Sponsorstichting SSB besloten om 'Samen voor NAC' op ludieke wijze te steunen.
 
  • Voor iedere betalende bezoeker boven de 1.500 aan de wedstrijd Beek Vooruit – NAC doneert Beek Vooruit € 2 per volwassenen kaartje en  € 1 per kinderkaartje aan 'Samen voor NAC'.
Dus hoe méér betalende bezoekers, des te hoger de opbrengst voor NAC. En je hoeft er niets extra's voor te doen, want je bent toch al van plan om te gaan! Toch?
Wij hopen -net als bij voorgaande edities- op een opkomst van ± 2500 bezoekers en verwachten bij dit bezoekersaantal dus een bedrag tussen € 1.500 en € 2.000 te kunnen overmaken aan dit initiatief.

Zorg jij voor een extra steuntje in de rug? In de voorverkoop kost een kaartje € 8,- en kinderen t/m 12 jaar betalen € 4,-. Dit is 20% goedkoper dan aan de kassa!
Je kunt kaarten kopen bij:
  • Plugro Sport en Fashion Prinsenbeek
  • Café Dar De Stee Prinsenbeek
  • Primera Prinsenbeek
  • Primera Heksenwiel
  • NAC Administratie
 
 

'Samen voor NAC'. Nog even voorstellen?

Bron: website http://www.samenvoornac.nl/

Ooit ging jij aan de hand van je vader, je oudere broer , je oom, je opa of buurman voor het eerst naar het stadion. Of zag je op televisie een onvergetelijk moment, waardoor NAC voorgoed op je netvlies stond. NAC zit in je biologische klok, NAC dat ben jij. Zondag 31 mei was daarom een klap in je gezicht, een zwarte bladzijde in het geschiedenisboek.
 
Daags na de degradatie rechtte Breda echter de rug. In een golf van ongekende saamhorigheid verbrak NAC Jupiler-records: nog nooit eerder werden zo snel 3.000 seizoenkaarten aan de man gebracht. Het ging zelfs verder dan dat. Veel supporters gaven aan de 5% korting op de Jupiler-seizoenkaarten terug te willen storten ten faveure van de club. Wij geven je daarvoor nu de kans.

‘Samen voor NAC’ wordt een actief platform, waar de NAC-supporter zich thuis zal voelen. Met dit initiatief voor en door supporters willen wij het talent, de creativiteit en de kennis van de NAC-supporter zo breed mogelijk benutten. De NAC-supporter is gehard door het verleden, maar klaargestoomd voor het nu. Samen meedenken en onze club daadwerkelijk helpen zodat wij, supporters een gedegen bijdrage kunnen leveren aan de club NAC.
 

Donateurs bepalen: Samen voor NAC!

Met dit initiatief hopen we een mooie som geld bij elkaar te brengen voor ‘ons NAC’. De donateurs bepalen uiteindelijk zelf waar het geld aan besteed zal worden. In samenspraak met NAC worden er drie bestemmingen bepaald, waar de donateurs uiteindelijk uit mogen kiezen. Deze drie bestemmingen worden na het sluiten van de transfermarkt op deze website bekend gemaakt.

 
Terug naar boven