Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Amateurclubs strijden 'Samen voor NAC'.

18 juni 2015
www.beekvooruit.nl
Voor iedere amateurclub in de regio is het van belang dat onze grote broer NAC op een zo hoog mogelijk niveau speelt. Daarom wil Beek Vooruit rond de wedstrijd tegen NAC op ludieke manier laten zien dat wij het initiatief steunen en 'Samen voor NAC' staan. En we roepen daarbij andere verenigingen op dit initiatief te steunen!

Beek Vooruit steunt 'Samen voor NAC'

Bij ons op de Beek wordt het warm rond het hart als we praten over NAC. Het zit in ons dorp en in de vereniging verweven. En nu het even tegenzit komen we in actie!

Rond de wedstrijd tegen NAC op 2 juli aanstaande hebben we op de eerste plaats om het initiatief 'Samen voor NAC' op ludieke wijze te steunen:

Voor iedere betalende bezoeker boven de 1.500 aan de wedstrijd Beek Vooruit – NAC doneert Beek Vooruit € 2 per volwassenen kaartje en  € 1 per kinderkaartje aan 'Samen voor NAC'.

Dus hoe méér betalende bezoekers, des te hoger de opbrengst voor NAC. Wij hopen -net als bij voorgaande edities- op een opkomst van ± 2500 bezoekers en verwachten bij dit bezoekersaantal een bedrag tussen € 1.500 en € 2.000 te kunnen overmaken aan dit initiatief.
 

Amateurclubs strijden'ook 'Samen voor NAC'

Naast dit initiatief doneert Beek Vooruit € 100,- via http://www.samenvoornac.nl/bedrijven als een symbolisch steuntje in de rug. Maar als er nu heel veel regionale verenigingen een duit in het zakje doen wordt het symbolische steuntje opeens een ferme duw op weg terug naar de Eredivisie.
En dat is toch daar waar we 'Ons NAC' willen zien?

Daarom roepen wij alle amateur voetbalverenigingen in de regio op om samen een gebaar te maken en ons voorbeeld te volgen. Solidair en respectvol.
Mogen we op jullie steun rekenen?

Kijk voor méér info op: www.samenvoornac.nl  en laat 'De Parel van het Zuiden' weer schitteren als nooit tevoren!
 

 
Terug naar boven