Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

E7 zegeviert op toernooi in Tilburg

02 juni 2015
www.beekvooruit.nl
Beek Vooruit E7 heeft afgelopen weekeinde haar seizoen afgesloten met een toernooi in Tilburg en een barbeque op de Beek. En dat was twee keer een succes!

De E7 wint toernooi  in Tilburg

Door: Jurgen Farla

Afgelopen zaterdag 30 mei heeft de E7 meegedaan aan het E toernooi bij sv Reeshof in Tilburg. De voorbereiding was met een zieke en een afwezige nog even lastig maar gelukkig stond de transferperiode nog open en zijn er snel invallers ingevlogen.

Na 4 overwinningen stonden we tegen TSV Gudok E5 in de finale. De tegenstander scoorde de 1-0 maar gelukkig kwamen we snel terug tot 1-1 en die stand bleef, ondanks kansen aan beide kanten, op het scorebord staan na de reguliere speeltijd.

In de penalty serie die volgde scoorden alle spelers, dus met 3-3 gingen we de 2e serie in. De 6e penalty van Gudok ging ver over en de spanning steeg ten top. Onze invaller Daan Thiellier nam zijn verantwoordelijkheid en schoot de bal koelbloedig binnen, het kampioenschap was binnen en de cup zonder oren kon mee naar Prinsenbeek.


 
Het was samen met de gezellig BBQ een dag later een mooie afsluiting van een leuk en sportief seizoen.  Alle spelers van de E7 en de invallers van het afgelopen seizoen BEDANKT! 

 
Terug naar boven