Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Uitreiking Stee Trofee 2014-2015

30 mei 2015
www.beekvooruit.nl
De Stee Trofee is de jaarlijkse uitreiking voor en door de Beek Vooruit selectie. Spelers met een bijzondere prestatie worden geroemd, vrijwilligers en staf geëerd. Vrijdag 29 mei 2015 vond de uitreiking plaats in café bar De Stee.

Loek Schalk winnaar Stee Trofee 2014-2015

Door: Frank Timmers

Loek Schalk is vrijdagavond in café-bar De Stee uitgeroepen tot speler van het jaar van het eerste elftal van Beek Vooruit. Hij won de Stee Trofee die van oudsher aan deze verkiezing is verbonden. Loek Schalk maakte afgelopen seizoen 22 doelpunten voor Beek Vooruit. Lex Heijmans werd tweede en Joost Schalk, de tweelingbroer van Loek werd derde.
De andere genomineerden waren Stefan van der Linden en Bas Frijters.
 

Lex Heijmans is door de spelers van de selectie van Beek Vooruit verkozen tot talent van het jaar, voor Loek en Joost Schalk. Ruben Goedhart en Max Beurkens waren ook genomineerd.
 

Speler van het jaar bij Beek Vooruit 2 is Lars van Oorschot. Hij liet Max Beurkens (2e) en Robbert Luiken (3e) achter zich. De andere genomineerden waren Yannick van der Vlist en Teun Raaphorst.


 
Terug naar boven