Nieuws

Heb je informatie die belangrijk is voor andere leden van de club? Meld deze dan aan één van de commissies (Jeugd, Senioren of TC) of stuur een bericht aan de Communicatie Commissie.  
 

Beek Vooruit E1 én F7 in finale KNVB Beker Zuid 1!

03 juni 2015
www.beekvooruit.nl
Als de halve finale thriller de maat wordt voor de eindstrijd maak dan je borst maar nat! Wil je dit spectakel meemaken? Kom dan op zaterdag 6 juni en steun onze jongens in een échte bekerfinale!

Beek Vooruit E1 in finale bekertoernooi Zuid 1

Door: Mike Pernod

Op zaterdag 6 juni a.s. speelt de E1 van Beek Vooruit de finale van het bekertoernooi in de hoofdklasse van de regio Zuid 1. De tegenstander zal Unitas’30 E1 zijn. Dat is al jaren een angstgegner van onze jongens. De laatste confrontatie resulteerde in een 3-2 nederlaag in de najaarscompetitie 2014-2015. Het was de enige verliespartij van Beek Vooruit E1 die desondanks kampioen werden in de hoofdklasse. De E1 is gewaarschuwd.
 
Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden. Onze jongens kunnen alle steun gebruiken. Hopelijk komen de Beekenaren in nog groteren getale dan in de halve finale de E1 aanmoedigen. Laat de spelers niet in de kou staan (dat zal overigens gelet op de weersvoorspellingen toch al niet het geval zijn). Hopelijk kunnen Tijn, Douwe, Louis, Gijs, Sven, Björn, Menno, Nick, Kris, Wouter en Bahore nog harder juichen dan na afloop van de gewonnen halve finale bekerwedstrijd.
 
Kom dus aanstaande zaterdag 6 juni 2015, bij voorkeur in het oranje, naar Sportpark WESTEND (Sarto) aan de Gilzerbaan 251a in Tilburg (bereikbaar vanaf de Bredaseweg). De wedstrijd start om 9.00 uur.
 
Onze jongens zullen jullie steun waarderen. Spandoeken en toeters zijn toegelaten.


Noot van de redactie:
We zijn enorm trots dat behalve de E1 er nog een team in de finale staat. Want na het geweld van de E-pupillen gaat om 10.00 uur de wedstrijd tussen onze F7 en het team van TVC Breda FG5 van start. En die hebben helaas op papier wat minder kans op veel supporters omdat het eigen Beek Voouit F-toernooi ook wordt gehouden op zaterdag 6 juni.

Heb je dus tijd en zin om niet 1, maar 2 teams te supporteren? Je aanwezigheid wordt zeeeeeeeer op prijs gesteld.
Tot zaterdag!

 
 

 
Terug naar boven